Tuesday, June 16, 2009

sms si makcik cleaner

tiap kali makcik cleaner antar sms kt wa, memang wa tak penah reply punya..buat habis bill wa jee..contoh2 sms yg dihantar kt wa sepanjang minggu lepas

hari senin (8/6): akak mc hari nih..
hari selasa 9/6): akak mc
hari rabu (10/6): akak mc hari nih lagi
hari khamis (11/6): mc 2 hari

hari sabtu - tak keje
hari ahad - cuti


hari senin (15/6): akak mc lagi
hari selasa (16/6): hari nih mc

wa jadi hangin..hape jadah mc byk2 kali nih...straight plak tu..tadi wa call makcik cleaner....tujuan nk marah laa apesal mc byk hari nih...wa dah bajet kena selsema babi dah dier tu..perasan marah meluap2....

"akak eksiden minggu lepas...kaki berlubang" katanya lah

7 comments:

ayampinko said...

kan dah kene..mesti lu trus jadi kesian..hahaha..

macha_sezs said...

apsal dia tak cakap je nak mc satu minggu?

gua syak dia kencing je tu.

julie^beth said...

macha, aku rasa makcik cleaner tu nak berlagak ngan oyett die bleh anta sms ari2, maklumlah kredit banyak..

YobSumO said...

makcik cleaner tu bersopan santun sbb tu hntr sms tiap hari tunjukkn die concern terhadap kerja die...

Qaseh.Darwisy said...

aduhh..cne kaki belubang tuh??hahahhaa...kesian mck cleaner ko..bg la dia cuti sbulan..

mrblind said...

kaki berlubang? parah tu..

Qaseh Qasturi said...

kaki berlubang?..eksiden ke..kencing manis?..sian dia...