Tuesday, March 22, 2011

5 deret tandas di opis terengganu

hai,

ape kabar? hari ini abang hendak ceritakan tentang 5 deret tandas di opis terengganu. seperti yg sedia maklum, abang dgn tandas ni mmg sungguh tak bole ngam. lebih2 lagik ngan tandas awam. ade saje masalah dan perangai yg ditimbulkan oleh tandas2 tersebut.

begitu juga dengan tandas di opis terengganu ini. terdapat 5 bijik tandas kesemuanya dalam 1 deret. semuanya nampak cantik2 belaka. baru dan bersih. memang sedap mata memandang lah.

setakat ini abang hanya pernah menggunakan 3 daripada 5 biji tandas yg disediakan. lagi 2 biji itu masih belom berkesempatan. insyaallah jika ada kesakitan perut, abang akan menggunakannya kelak.

disini abang hendak menyatakan sesuatu yg kurang enak tentang 3 bijik tandas yg ada di opis terengganu. tandas yg no 2 dari kiri. anda mungkin akan mengalami heart-attack yg melampau sekiranya anda menggunakan tandas ini. ini kerana ketika anda sedang enak melayan perasaan, pintu yg anda kunci secara tiba2 bole dibuka dengan easy nya. bukankah ia akan mengundang satu perasaan aneh yg hanya dengan melempang org sahaja yg boleh meredakan perasaan aneh itu.

bagi tandas yg berada di tengah2 iaitu yg no 3, ia seakan2 tandas peribahasa, "masuk kering keluar basah". tandas yang sungguh magic dan membolehkan anda standby swimming trunk dan goggle seakan2 anda hendak pergi menyertai sukan renang. kebiasaannya ia akan mengambil masa sekurang kurangnya 20 minit untuk anda mengeringkan tubuh badan anda dengan mengelap menggunakan tisu gulung.

dan tandas yg paling cilake adalah tandas yg paling hujung sekali. tiada masalah kunci. tiada masalah kebocoran. semuanya perfect. akan tetapi ketika anda hendak meng flush hasil anda, anda akan mendapati kesukaran disitu. seolah2 hasil anda itu telah melakukan dosa dosa yg besar sehingga bumi pun tidak mampu menerima hasil anda itu. cubaan yang paling terror adalah dengan 4 kali flush. sungguh memakan masa.

nota kaki : pukimak......semuanya ini kena kt wa....tiu nia seng!!!

3 comments:

Anonymous said...

lu meme kelakassss

chenta klasik said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

hadoiii... nek putus usus besar den dok menahan gelak bca blog lu.... sumpah, lu memang sempoi der....