Thursday, August 6, 2009

keling punya cerita

tempat ke tiga :

ini berlaku kt mesin ATM...wa ngah beratur nk cucuk duit...kt dpn wa ade sekor minachi....time turn minachi tu nk cucuk duit, time tu laaa dier bole terlupa no pin...kuarkan henpon..call laki dier kot..tny no pin..perrgghhh...berjanggut tggu


tempat ke dua :

pak cik keling menjaga parking....agaknye kesan akibat drp duduk terlalu lama kt dlm pondok parking tu membolehkan otak menjadi sewel kot...wa nk bayar parking..dgn jelas wa dgr dier ckp "tujuh ringgit"...wa kuarkan laaa sen lima ringgit sekeping, singgit 2 keping..dier capai duit tu pastu bole berkata plak..."kurang 3 ringgit"...lu igt wa pekak ke....wa terus jalan jeeee....disyaki mabuk

tempat pertama :

kenape anak keling kalu bukak pintu keter mesti gelojoh smpi kena pintu kakak savvy wa smpi bercalar???parking side by side...wa tgk line dah clear, keter keling tu plak yg bercalar...haram btol....

2 comments:

la belle said...

pe la mlg sgt diorg niee..
mmg problem ahh

antibiotic said...

hahahha...mcm hanjing keling ni...
diorg memg da d lahirkan mentaliti sebegini,x kshla lahir kt india ke,mlysia ke,china ke,us ke....sume same prangai..
sbb 2 negara diorg hancur...
tp aku ckp ngn korang,mmbr aku ade kje kt india dlu..
keling kt sne 10x lebih sial dri keling sni,wlupn keling sni memg da sial.....
cayela...