Thursday, September 10, 2009

bodoh piang part 2

Lokasi : opis subang
Waktu : pagi

Mood hari raya sudah mari..duit raya boss dah kasik..lagik la semacam meriah dier punya mood nk sambut raya..hari ni aktiviti wa kt opis adalah kasik on pc wa..bukak lagu2 khazanah hari raya yg wa download 3 thn lepas..pasang volume paling sederhana kuat...wa nyanyi dgn perasaan gwmbira..memang cukup merdu suara wa..."Tiba syawal kita raya kan dgn rasa gembira...anak muda dirantauan, semuanya pulang ke desa ibu dan ayah keriangan......."

Kriinnggggg krriiinngggggggg....bunyik tipon opis...kecoh btol la..potong mood raya wa...abis je wa ckp tipon, wa terasa nk sambung nyanyi lah...lagu td..."Asyik bersembang pakcik dan makcik hai duit raya lupa nk diberi...." Terdengar satu suara yg super tak sedap dan berbau busuk..

Cinabeng...makcik cleaner sambung bait2 lirik lagu raya yg wa tadi sambil membaca sokkabar kosmo...

12 comments:

Anonymous said...

asal la ko ni anti sgt ngn mak cik cleaner.
hahahaa

nadya love you !! said...

tu la..apalah dosa dia kat hang, sampai hang anti btol la kat dia..hahahaha

Anonymous said...

masalah si cleaner dan en.oyett adalah forever! hehe.

oyett said...

Cilakak...mmg wa tak tulis pasal dier lagik pasnih

nadya love you !! said...

oyett jangan majok la...hahhahah...nak sentap2 lak..u xpikir plak makcik cleaner tu sentap ngan u, u asek buli2 dia.. ;p

oyett said...

Halo kawan...lu dah khatam wa nyer blog ke blom??gaya mcm blom khatam je..(Atau pape adalah jgn pepandai nk backing2...makcik tu mmg mcm tu...sekian...btw w tak sentap...tak rock la nak sentap2 ni

nadya love you !! said...

khatam dah kot...adoiii...emo lak..ok la..makcik cleaner tu la buli hang..

oyett said...

hahahahahahahah.....dier tak buli wa...dier tak mampu...dier yg dibuli..nnt lah wa cerita apasal wa anti sgt ngan makcik cleaner nih..dah la pemalas

nabil fizri said...

dh agak,
kalo psl opis
msti pasal cleaner.
ha3

Qaseh said...

sore mak cik cleaner dah boleh dilontarkan...selepas makcik cleaner g body slimming..biauu lerrr

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

tah2 makcik cleaner tu pon dok kutuk hang kat blog dia.hahaha

nottYonNa said...

oyett,mak cik cleaner tu hendon ke malay?