Wednesday, September 2, 2009

rabu dtg lagi

Dah 5 thn wa keje ngan company kapal terbang nih..selama 5 thn jgk la tiap kali kalu wa g isi minyak, wa akan singgah kt petrol pump caltex kt glenmarie tu..memang staff kt sane pun wa dah hapal dah..kebanyakan staf kt caltex tu adalah warganegara nepal dan bangladesh...

Ade la satu hari tu wa nk isi minyak..time wa nk bayar kt kaunter wa perasan name tag brader nepal tu dah bertukar nama..wa tegur lah

"Wehh...dulu bukan ke nama lu narayanan?ni apehal plak bole jd thomas plak ni?"

"Abang...kalu malaysia bole, nepal juga bole bang..itu hari saya richard juga sudah pakai nama..ini hari thomas..esok saya mau pakai william.."

Tak padan dgn nepal..wa rase dier ni la ketua sindiket jual nama antarabangsa..tak salah lagik..


*esk ade citer "misteri budak bertanduk"..car wash mane la plak wa nk lepak nih..silap2 tak g keje kot wa nk layan citer sineteron tu

1 comment:

aim-a said...

hahahhaa..ade jugak yg pesen gitu eh..:P