Wednesday, October 14, 2009

tido

Hari ni..pagi2..cuaca ujan2..ntah hape jadahnye wa berniat nk pegi keje awal pagi..pkol 8 pagi wa dah meredah hujan utk ke opis subang..jalan punya jalan dlm hujan, sekali sudah ada traffic jam da...memula tu bole la jgk wa bersabar ngan traffic jam tu..lama2 wa pun jadi hangin..wa cilok sebaik mungkin, mencarik tempat paling selamat..park kakak savvy, jatuhkan seat, bukak aircond sedap2 sejuk dah tutup mata tido...punya lah nikmat...bercadang utk tido 10 menet tapi dekat2 lunch time baru wa bangkit..ini macam punya perangai baik wa tak payah simpan angan2 nk pegi keje awal..sambung tido kt atas katil lagik bagus

1 comment:

one love said...

perghhh! sedap ke tdo dalam kereta?