Wednesday, December 23, 2009

kali ini wa nk update entri dgn tulis panjang dan cukup setakat ini

PANJANG......


cukup setakat ini

5 comments:

iezat n hobbes said...

arghh!!!

-Akma_90- said...

hai..blog walking...
visit this link...
http://marwanaccessory.blogspot.com/

hEarTLeSs said...

mengong

Mangsa husband yg takmau anak said...

wah wah.. hahahaa.. gua 'dengar' lu eksiden dengan hpone tu..takziah ok..lu sumpah mamat tu mati pucuk sudah beb..anyway gua bz dan buat-buat bz memanjang.. hahaha..gua memang ingat nak buat makan2 laksa dan panggey puak puak lu mai umah.. tapi tu lah, nanti gua cari kilang laksa yang cun dulu..

gua nak minta sorry la.. gua tak leh nak add lu kat facebook, gua memang segan bagan dengan kaum kaum afro sebab nanti ketidaksopanan gua terbentang luas.. hahahaa.. walaupun gua tau lu dan askaq2 lu memang sporting nak mati kan.. hahahaha..

aritu si sepet yang 1st tanya gua "aunty A ada facebook eh" uihh.. gua terus kecut otak. gua cakap "aha..ada tapi 'dah lama tak update' "hahaha.. muka ketat beb muka ketat..

benda benda ni konflik beb..konflik.. hahahaha..

oyett said...

kepada iezat,
uishhhhhh

kepada akma,
ok ok..jalan lah lu smpi penat..anyway thanks

heartless,
tak cukup??

si mangsa,
hahahahaha..takpe..janji lu ngan wa kepala bole masuk sudah..kan kan kan