Friday, February 13, 2009

dia buat dahhhh!!!!!!!!!!!!!

wa baru je pulang dari klia...baru lps antar incik bob ngan incik ibu g umrah..turut serta pegi umrah mak njang ngan cik yon....askar wataniah no 2 ngan no 3 tak ikut...sbb ade class...jadi wa ngan askar wataniah no 4 jee yg pegi...



  • incik ibu...muka cuak sebelum naik kapal terbang...demi menenangkan perasaan incik ibu, wa ckp naik kapal terbang tu mcm naik roller coaster jee...
  • incik bob...wa tgk rombongan yg seangkatan ngan dier dressing pkai jubah...member selamba jee pkai suar jeans..memang rock star..kopiah tu buat syarat jee...
  • wa...time lps snap pic nih wa berkata "mesti gamba anak yg 1st tu paling hensem"...incik bob mencelah "pkai washing machine pun tak reti ade hati nk jd hensem"...kritikan yg paling membina utk thn 2009!!
  • askar wataniah no 4...tu adalah bukan baju asal utk ke airport..baju asal beliau adalah jeket RAMONES...pepagi bute kena marah ngan incik bob..ahahah
sesi bersalaman dan berpelukan...tiada insiden menangis dan berair mata.....

anak kazen wa yg turut hantar."mimin nk antar sape?".."nak antar nek bu ngan tok bob...ngan antar nek njang ngan tok yon gi mekah"...tanak renggang langsung ngan wa..."nak dokong ngan uncle hensem"...ahahahah...jujur pengakuan beliau...

_______________________________________________________________

*balik wa drive keter incik bob...hadiah buat lu org......ini bukan lagu etopia

http://www.youtube.com/watch?v=gQx1BMh_3U4&feature=related

22 comments:

vidadarisakura said...

sumpah!
aku masih rasa tertipu!


nda puas ati~

paiseh said...

lu keje anto orang g umrah... aji..
incik bob ngan incik ibu dah pegi.. lu bile pulak..?? bekpeking rajin kemahen.. hahahaaa...

miSz.haNie said...

"uncle hensem yg x reti gune mesin basuh"
pandai ko pilih title ehk..

whitelily said...

hehe slagi x reti gna washig machine x dapt la nk join kategori lelki ensem

ilazz said...

ko x leh celen keenseman incik bob la oyett. hehe..

mrblind said...

weh..pakai washing mesin pun tak pandai..apa jenis orang lu ni..hahaha..

Pengejar Masa said...

sila baca manual mesin basuh

zeewa said...

haaahaaa..
sekarang ini kedengaran lgu hetty koes endang d youtube page saye...

sekian trima kasehh!!

mugiwara said...

incik bob smart a...
rasa cm nk bsalamn ngan die lak..

Qaseh.Darwisy said...

erk..ranggi btl en.bob..x pe..8 jam flght takkan nk pakai jubah dah..smp Jeddah tukar la tu..

*jual je la mesin tu kalo x tau guna..

unknown soldier said...

haa tu dia
dari ramones teros jadi le tour de langkawi pny rider
amekkkkk

cj7 said...

memang la bukn etopia,tapi yg nik seangkatan dgn nya..adoi ai

Hidemichimomotani said...

macam harammm!
sama lah tu...sekapal punya lagu!demit..

Namaku Min said...

Grrrrrrr..

Namaku Min said...

Grrrrrrr..

zeewa said...

saje nk selit la kn...
cerita for 2day saye is,
february 13th amat brmakne buat saye!!!!

sekian...

HazirahMahadzir said...

uncle hensem????????
ok,lu dh tertipu dgn modus operandi beliau..
itu merujuk kepada "duit raya tahun ni lebih,ok uncle?"

siap la lu!
xD

adiepot ketepot said...

semakin lama aku semakin rasa incik bob ni mengancam. yett, ko tgk gaya incik bob posing. aku rasa kalau zaman dulu2 ada janice dickinson modeling agency incik bob mesti dah kena scout.

adiepot ketepot said...

semakin lama aku semakin rasa incik bob ni mengancam. yett, ko tgk gaya incik bob posing. aku rasa kalau zaman dulu2 ada janice dickinson modeling agency incik bob mesti dah kena scout.

Atira. said...

bape lame dorang pegi?

m'Z faRa.. said...

sungguh brutal incik bob...

o-y-e-t-t said...

kepada vidadarisakura,
tak laaa...lu tak tertipu

kepada paiseh,
hahahha...insyaallah wa ujung thn nih kot..ade sen lebey sikit bole roger cape town terus..dah dekat dah tu...ade lebih sikit lagi bole bawak kawen terus

kepada misz.hanie,
wa nyer title lain laa beb...lu tgk skettt

kepada whitelily,
hehehe...tak reti pakai tu tak semestinye tak hensem...

kepada ilazz,
oii..incik bob tu mmg hensem..tp wa lagik hensem terlebih

kepada mrblind,
byk sgt button kt mesin tu..bukak suis lampu wa expert

kepada pengejar masa,
pun tak tau kt mane

kepada zeewa,
hihihi...best kan lagu tu

kepada mugiwara,
anak dier lagik smart

kepada qaseh,
anak dier lagi ranggi

kepada unknown soldier,
alahhh dikk..mcm wa tak tau ini lu..ahahaha..pepagi lagi dah kena marah ngan bob..padan muke..berhingus hidung terus

kepada cj7,
heheh..best ke tak??

kepada hidemichimomotani,
heheheh..terbaik beb lagu tu

kepada namaku min,
grrrrr balik

kepada adie,
aku mengancam tak??ahahaha..ade talent nk jadi model tak ngan gaya aku ber posing tu??ahahaha

kepada atira,
26 hb nih balik laa

kepada m'z fara,
anak dier lagi brutal