Wednesday, February 4, 2009

saya sebagai pekerja yg menurut perintah

mcm biasa laaa...kalu takde penghalang ini bukanlah MUHAMMAD SHAHRIR BIN BAHARI namanya....mcm biasaaaa....wa dah lali dah ngan menatang2 kacau daun nih....

  • tiket yg dah dibeli bertarikh 5 feb smpi 10 feb 2009
  • cuti yg dah di apply = 5 feb smpi 10 feb 2009
masuk2 jeee opis :

cpt danial : shahrir...ahad nih ade flight ye..day trip pegi langkawi....etd pkol 9 pagi..eta subang pkol 6 ptg...
wa : errrkkkkk.....
cpt danial : kenapa???
wa : ahad nih wa takde captain...
cpt danial : awak pergi mana??jadi awak tak bole dtg utk flight ni??
wa : wa kawen hari tu...dah siap dah sumer hantaran tu
cpt danial : oooo...ye keee...
wa : yeeee capt...btol2 nih
cpt danial : awk nk kawen ngan sape plak kali nih??
wa : err.....ngan nasha aziz....

hehehehehe......hampir2 wa xdpt cuti ehhh...nasib baik otak bijak....jakarta...here i come.

*kengkawan wa memang paham ngan keje wa yg satu nih..so harap maklum

16 comments:

alif-mikail said...

brp banyak kawen daaa

miSz.haNie said...

isteri no berapa?

whitelily said...

ni cuti kawen utk kli ke brpe????

wer said...

hehehe...lu mmg mcm tu la

weh..gi ar usha2 blog aku...baru update...hehehehe..
sangap2 ..xde keje kat opis ..aku buat blog lg bagus...

HazirahMahadzir said...

nasha aziz???
ahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahaahahahahahahaahahahahhahaha~~~~

vidadarisakura said...

aku saspek ko deting sama macik kliner!


yakin!
yeah~

paiseh said...

dlm sakit2 lu pun bleh geliga lagi batu jemala.. gua pun nak demam ni.. tak bijak mcm lu pun.. tak puas ati neh!

mrblind said...

berapa kali kahwin lu setahun ni..

w e r said...

hahaha...nanti ade masa aku email magic tu kat kau ye...
aku nak terangkan pun x reti mcm mana.. :)

zeewa said...

waaaaaa...
bnyk kali kawen...
taleh caye n bdk bne...
perlu d elakkan...

Hidemichimomotani said...

Kahwin ngan Memey la...baru kontroversi!

m'Z faRa.. said...

berangan nak kahwen ngan nasha aziz nieh...!!!

it's me said...

kamu sangat kelakar..:)

k.e.r.i. said...

dia ni kuota bini macam kuota melayu masuk u aku agak.

erna said...

oyett... wa windu sama lu punye hapdett.. cepat laa kembaliii.. wa mkn xlena, tido xbasah, mandi xkenyang nih.. :(

o-y-e-t-t said...

kepada alif,
brape byk pun bole

kepada misz.hanie,
no yg ke ntah

kepada whitelily,
kali ke ntah

kepada tat,
haaa...seorang geng yg memahami..wahh...hebat..bole join komunitas

kepada hazirahmadhazir,
jeles la tu..dier tu cun biarpun dah tua

kepada vidadarisakura,
tolong sikit

kepada paiseh,
cube lu mkn kismis byk2

kepada mrblind,
tergantung

kepada tat,
wookehhh

kepada zeewa,
tak laaaa..salah paham je tu

kepada hidemichimomotani,
memey tu cun tak???

kepada m'z fara,
jeles laa tu..dier cun ape

kepada its's me,
kamu juga kelakar....

kepada k.e.r.i,
cube lu try sekali..tgk ape rase..rase oren ke rase limau

kepada erna,
uishhh...smpi mcm tu skali