Thursday, April 23, 2009

kenape kenape kenape???

kenape selama nih takde sape pun yg kasik tau kt wa ade website tiub merah????wa jadi marahhh!!!!wa baru jee discover menatang ni semalam....bende penting mcm nih pun nk sorok2 plak..hahahahahahhaha

14 comments:

kak kem said...

pas2 kantoi ngan aku..
bongok..

SAYA BUKAN NAMA SEBENAR said...

Tiub Merah merupakan salah satu website yang wajib untuk kekuatan otot.. Namun owner tiub merah bukan lah penulis blog tukartiub. Tukartiub juga tidak mempunyai cerita beliau di tiub merah.

tasikmerah said...

ingat tasek je merah. heheheeheh...



.

jude said...

ngadap tiub merah tu lelama nnt jd rabun wo..

paRi-paRi sYurGa said...

sebb diorang taknak lu tambah dosa beb...

nti perot lu lg maju ke depan.
hahahahaha.

mrblind said...

weh ada satu lagi..

tube8

hahahahahahahah

jajazuzu said...

lerr...aku igt aku sorg je yg lambat tau. ko lg lambat rupanya

Cik doRINA said...

mati2 aku ingt tiub merah ni web best..rupa2 nya... aku tertipu...

UXOP said...

kenape kau tak tau Tiub Merah?..
Dan kenape aku jugak tak tahu menahu website menatang alah tu..
Kenape namer dia Tiub Merah bukan Pahlawan Semut Merah...kui3

SangyarraY said...

tiub merah...?sesuatu nyer...

- w.E.r - said...

haa...bukan aku taknak bg tau..
takut kau asyik MC je nanti :)

- Isabella - said...

mr. blind cilakerrr:))

wakakakaka:))

Anonymous said...

- bukak yang nie lagi baek......
http://www.searchtruth.com
OK? -

Anonymous said...

aku tingkatan 2 lg da tau mendealah tu...lmbat sial ko..