Monday, December 15, 2008

sepetang di gigs

semalam memang best...the s.i.g.i.t ngan white shoes dtg kl..butterfingers pun perform jgk...terbaik sangat.......

seperti biasa, wa pasti mencarut pabila pegi gigs kebelakangan nih kerana :
  • gigs dipenuhi ngan kanak2 yg berperasaan hebat
  • minah2 bangang yg berdressing spt nk g centro
  • mamat2 agas yg hanya hafal 2-3 baris lagu aje
  • so-called fashion show yg bole bawak maut:
  1. suar skinny kaler pink tapi si pemakai berkulit hitam spt tayar lori sampah
  2. rambut yg dijilat lembu..sgt berkilat
  3. spek mata jenama mahal tapi murah..ciplakkk!!!!
  • bergaduh time moshing
  • dan lain2 lagi
memang wa hangin jeee tgk budak2 setan tu..sungguh posser...ada satu kisah time gigs smlm..tujuan nak kasik budak2 kecik nih sedar yg aku ngah hangin ngan diorang..hihihi...

wa ngah duduk lepak2 smlm...memang tak kuasa wa nk g layan band2 budak kecik nih...wa g sane pun sebab nk layan sigit,white shoes ngan butterfingers jee..yg lain wa kuis pakai tumit..baru laa abang2...
sedang elok jee lepak tu ade 3-4 ekor sampah2 kecik nk duduk sebelah wa...dressing dah laaa mcm haram..budak2 kecik...wa bajet dlm umur form 3-4 cmtu...buat kecoh2 sblh wa...
tibe2 berdialog plak diorang :

bangang no.1 :weihh..ade rokok tak??
bangang no.2 :ade..tp tinggal 2 batang jee
bangang no.1 : meh laa sini sebatang...
bangang no.2: alaaaa....nah...korang share lah
bangang no.1: aku isap smpi sini, yg lebihnye ko isaplah
bangang no.3: baiklah

wa dgr diorang berborak nih tetibe jeee satu perasaan riak dtg...terus wa kuarkan rokok cap marlboro...wa lightkan sebatang...isap 3-4 sedut..terus buang...memang hebat...

bangang no.1 :ishh...brader nih panjang lagik dah buang..rugi..
bangang no.3 :tu la pasal

lagik sekali perasaan bongkak datang...wa kuar lagik sebatang rokok...wa isap...tak smpi suku rokok wa campak lagik....kali nih ada gaya sikit wa campakkan rokok tu...

bangang no.1:mak aii...lagik sekali...
bangang no.3:kutip weihh...kutip kutip...

ya...memang sifat riak....memang bodoh itu budak2...sebab tu laaa wa malas nk g gigs...sebab byk budak2 kecik yg mcm sampah2 nih....ataupun adakah WA SEORANG YG SUDAH TUA???zaman wa utk ber gigs sudah habis...itu persoalannya..apa2 pun nih gamba yg paling agung

hambeekkkk...the s.i.g.i.t.....kepada bunjing-bunjingan sekalian..LU ADE???TAKDE KAN...

19 comments:

epulyard said...

bunjing sepatot nya jadi anjing saja
seperti a****o
wtf

o-y-e-t-t said...

kepada epulyard,
ahahaha..ko bukan bunjing gak ke??kikiki

Qing said...

e'eh manew awak jumpew boyfwen aq tuh?

adakah cukup bunjing?

haha, lawa gamba, tgk la sape snap. OK.

epulyard said...

butoh hanggg
ko la bunjing
gua tak ikot musim beb

one love said...

wah!

jumpalah diorang?
bagus..

:)

o-y-e-t-t said...

kepada raje,
owhh...anda memang pandai melakonkan watak bunjingnita....tak sia2 g class teater

kepada epulyard,
ahahah...lu try pkai suar kaler merah sikit...lepak kt bb hari sabtu nih

kepada one love,
yesssss....dapat jumpa...sengih smpi skang nih

- w.E.r - said...

mcm mana nak upload gambar kat blog???

aku nak upload gambar aku bersama NAPALM DEATH & METALLICA laa...

:)

o-y-e-t-t said...

kepada tat,
wahhh....ngam tu...memang hebat...weihh..apakah????

vidadarisakura said...

haha...siap g kutip lagi tuh...
poyo jak lebih budak bawah umur ni.hee

o-y-e-t-t said...

kepada vidadarisakura,
memang pun..kan kan kan

Pecah Kepala said...

gua datang dari jauh. nak usha white shoes. pehh terbaik. tapi gua tak puas hati. asal seventh pe lancau tu dengan bittersweet main 5 lagu. apa jadah white shoes 3 lagu.

bodoh punya organizer!

Pecah Kepala said...

Hidup butter! hoyeeaahh album selamat tinggal dunia terbaik :)

o-y-e-t-t said...

kepada pecah kepala,
yaa...memang bodo band2 budak kecik tu...wa memang tak puas hati time bitersweet tu...jibit btol bdk2 sampah....weihh..wa dpt amik gambar ngan white shoes jugak..terbaik ke atas

Pecah Kepala said...

lu jimbo laa. ni yang gua jeles ni! asal white shoes je ada muka lu. ni yang gua nak aksi kucing nih.

bittersweet aku pon taktau apa budak2 skinny ni suka sgt. bukannya sedap pon. tapi bila dah mosh macam sial, gua open ar two step keturunan gua. tergamam budak2 ni.

o-y-e-t-t said...

kepada pecah kepala,
lu shuffle ke ape kt tgh2 budak2 kecik skinny berkaler tu...hehehe..wa malas nk mosh lagi skang nih..10 thn dulu bole laaa zaman2 koffin kanser ngan subculture dulu...tp memang pelik...apesal bittersweet yg dagu panjang dan bodoh tu budak2 suke...heran btol..ape2hal wa jatuh chenta sama sari..heheh

Pecah Kepala said...

takde lah. gua lompat lompat je. kalau ada chix dekat2 baru gua mosh. boleh TERpegang. haha

aku setuju dengan kau. dah la nak setup punya lah lama. gua dah fuck2 kat depan. mamat2 rambut karat ni dah tolak2 gua mcm pukimak. white shoes memang terbaik. sama mcm soundtrack. tak rugi gua datang jauh jauh.

o-y-e-t-t said...

kepada pecah kepala,
hheheheh...memang hangin ngan budak2 kecik nih...lu dari mana beb?

Pecah Kepala said...

gua dari putrajaya. jauh tak jauh tuu ke bukit bintang.

o-y-e-t-t said...

kepada pecah kepala,
uhuhu....wa igt lu dr batang berjuntai...putrajaya tak laaa jauh mane pun..lebih kurang shah alam gak