Wednesday, December 31, 2008

sepetang di minggu ke 52 di thn 2008

acara penutup diwaktu tengah hari di thn 2008...ya...acara pembayaran bil...tidakkah anda terasa begitu gampang kerana terpaksa menunggu hampir 137 minit di kaunter tenaga nasional semata2 utk membayar bil air sebanyak rm 6.80....semuanya adalah kerana gara-gara lupa password internet banking.........

12 comments:

suhanazainal said...

ape tak call je bank tu pastu suruh reset paswed ko?

Pengejar Masa said...

hahaha.. kesian kau

m'Z faRa.. said...

hahahahaa...
cian nye...
ekekeke...

jane said...

salam yet,

klaka...reset password la dek!
p aje mana2 branch. bulih saja!

vidadarisakura said...

aku pegi pejabat pos pun angka giliran aku 2520..no masa tu 2357..
astaga..punya lama maw tunggu..
tapi aku nda budu la maw tunggu..hehe

one love said...

hahahahah!
selamat tahun baru!

kita jumpa minggu depan, okay?!

paiseh said...

gilak..! sangat tak best lu punyer ending tawun nih..

mrbudie said...

mesti satu/dua ja kaunter yang bukak kan? lepas tu muka yang jaga kaunter tu mesti takde senyum punya, pasal takleh nak bercuti, kena cover utk opsimate yang sedang syok holiday di langkawi mandi pantai, biasala musim menghabiskan cuti tahunan, cuma satu tempat ja kaunter dia agak lancar, takde angka giliran yang beribu-ribu, iaitu kaunter lembaga zakat selangor cawangan kajang..

alif-mikail said...

daftar je kat ATM.. register kembali apa susah!

ayeen said...

hahahahhahahhahahhahah

o-y-e-t-t said...

kepada swana,
wa tak terpikir pun nk call bank

kepada pengejar masa,
haaa..memang mcm belacan itu hari

kepada m'z fara,
ya btol

kepada jane,
wa tak terpikir...itu jam memang serabut

kepada vidadarisakura,
lu memang bijak..otak wa gagal berfungsi itu jam..masih teringat bali

kepada one love,
selamat thn baru juga..yaa...kite mau burger burger burger

kepada paiseh,
agak jugak laa

kepada budie,
aku nyer zakat potong gaji..tak guna manual..yg manual zakat fitrah jee

kepada alif,
wa tak terfikir

kepada ayeen,
heheheh

tya said...

thzxx... blognya simple..