Wednesday, December 24, 2008

takde tajuk

buat pertama kalinye, hari nih wa mengamuk kt opis...sebab ape???sebab makcik cleaner..last2 wa halau dier kuar...terus duduk kt luar opis ngan pak guard...padan muka..sape suruh gatal tangan

8 comments:

Farhana. said...

haih..apahal sume org buh entry tade tajuk neh?

miSz.haNie said...

tak pyh susah2 nk pikir tajuk..
ahaha ~~

DarabDua said...

lu kejam beb!
kejam!
haha~

ilazz said...

ko kawen kan je acik kliner ngn pak gad tu. hehe..

Anonymous said...

Apo plak ,mck cleaner tu buat kt ko kali ni? Hahaha..

-moon-

o-y-e-t-t said...

kepada farhana.,
heheheh....tatau nk letak tajuk ape

kepada misz.hanie,
ya betol...entri pantas

kepada darabdua,
wa rase kalu lu jd wa itu jam, mesti lu dah semelih itu org

kepada ilazz,
memang padan pun kalu dikawenkan ngan pak guard...mcm pinang kena penyet ngan buldozer

kepada anonymous,
hari nih dgn selamba jeee pkai pc aku..aku dah berdiri kt sblh dier bole buat kayu jee.."jap..akak nk check email jap"...bole????mcm setan kan

antusabun said...

sian akak tu. tapi cleaner ada email kira canggih la tu

o-y-e-t-t said...

kepada antusabun,
tak kisah laaa ade email ke, frenster ke, facebook ke..tp big boss ckp JGN PKAI PC OPIS LANGSUNG, dier bole buat kayu jeee..ntah ape yg dier tulis email tu pun wa tatau...satu hari wa nk crack laaa email dier..tgk ape hasil