Friday, March 6, 2009

Baik boss

Wa kt lcct..jakarta..here i come..dr umah gerak sini,incik bob yg hantar..mcm biasa dlm keter "jaga adik2 tu..pasport tu jaga..jimat2 blanja"..
"baik boss"..diam kejap..pastu sambung nasihat blek "jaga adik2 tu..pasport abang jaga..jaga diri kt tpt org".."baik boss"..diam lagik..seplo menet pastu.."jaga adik2".."baik boss"..
Smpi je airport dah takde nasihat dan pesanan lagik..
"belikan ayah jeans armani selai..size 34..kemeja guess kalu ade"
perrgghhh.."baik boss"
-entri ini di hapdet menggunakan henpon-

9 comments:

cabincrew are here to kick ur ass said...

apahal 2 kali post entri sama?reti update guna hp ke tak ni?? :D

buhsann said...

ohyett.
dun forget wa.
haha.
jaga diri.jaga adik2.

tasikmerah said...

yett, kat kitorang ni jangan lupeeeeeeeeeee ye. he he.


.

m'Z faRa.. said...

hahaha...
rindu nak komen kat blog lu nieh...
ekekeke...
incik bob pesan bnyak kaly 2 sebab nak soh lu beli jeans untuk dye 2...
ekekeke...

arena said...

haha..incik Bob berkali2 pesanan.. entry dear pun berkali2 keluar.. *guling2 ketawa* ingat tu jaga diri&adik2... pesanan last incik Bob tu jgn d lupa... X-p

HazirahMahadzir said...

ohh..pemalu jgk incik Bob ni ye??
berkias2 pulak nk kasik pesanan tersebut..
last2 baru kasik!
ahahah~

paiseh said...

peh.. jiwa muda.
idup incik bob!!

vidadarisakura said...

baik boss!


hee

mrblind said...

gua dapat sepersalinan pun dah cukup..hahaa