Wednesday, March 4, 2009

mari belajar matematik

jumaat nih wa akan ber backpacking lagi...destinasi jakarta - bandung - bekasi... ber backpacking bersama askar2 wataniah..dr 6 - 9 march...yihaa...

wa roger kt askar2 wataniah time awal thn..ckp kalu nk ikut wa kumpul duit siap2....begitu gigih askar2 wataniah no 2,3 dan 4 kumpul duit..walaupun mereka masih lagik bersekolah, tp disebabkan nk ikut wa backpacking nyer pasal, sanggup mereka ikat perut masing2...

wa ckp kt diorang mcm ni :
  • hotel 1 mlm = rm 90 (kalu 3 mlm = rm 270)
  • budget makan utk 3 hari = rm 50 sorang
  • transport = rm 100 utk 3 hari
  • shopping pepandai laa korang
wa tny diorang brape sen yg nk diorang bwk :
  • askar wataniah no.2 = rm 400
  • askar wataniah no.3 = rm 300
  • askar wataniah no.4 = rm500
total duit yg ade = rm 400 + rm 300 + rm 500 = rm 1200
total expenses utk 3 hari = (+ - )rm 520
_______________________________________________________________

wahh...ini mcm wa tak payah kuar sen laaa...wa g sane bawak pungkok jee laa...ahahahahah

9 comments:

mrblind said...

acap kali jakarta? ada barang baik ke..hahaha

makcik rokiah said...

'transport = rm 100 utk 3 hari'

**korang nie naik tongkang ke gamaknye??

AMIZONEMA said...

Referring to my newly posted blog, the six friends i tagged to complete the challenge is (Eddie, Cursive, Ogent, Ja'a, Apijah and Papa) WALAUPUN SUDAH KENAK. JUST GO TO THE NEXT PICTURE YANG PREVIOUSLY KITAK ORANG DAH ELABORATE. FAHAM SIK JA'A. JA'A SELALU BLUR. AIH! Sempat nganok org nak.

cabincrew are here to kick ur ass said...

boleh bawak lagi sorang oyett.nak ikut!!

miramiron said...

pergi jakarta lagi oyett ni!
mahu ikut!
:O

paiseh said...

kompom ke lu terer ilmu hisab???
cukop ke 3 ari utk 4 orang byk tu??

o. western union ada.
nak pakai tektik ari tu laa tu..! hahahahahaha..!!

HazirahMahadzir said...

pehh..bkenan sgguh lu dgn jakarta ye??xD

suriya said...

ingat pesan pakteh...jumpa cewek kat sana jgn sebut nama dia..huhuhuhuhhu

vidadarisakura said...

best la ko..

jalan2 jak..