Saturday, March 21, 2009

nickname karma

ramai org tanya kenapa wa panggil bapak wa incik bob..adakah sebab incik bob itu gemok..wahh..tidakk tidakkkk....bob tu adalah nama dier time dier bujang2...nak dijadikan citer satu hari tu ade sorang member lama dier dtg umah wa utk gosip2 dan borak2 ngan incik bob...jadi wa terdengar laa "perkataan" bob terkeluar dari mulut member dier tu..wahahahah..terus menjadi bahan wa ngan adik2..smpi auntie2 wa pun panggil bapak wa ngan nama bob...

"alien"adalah nickname wa time wa skolah menengah....adakah nanti anak wa akan panggil wa ngan nama incik alien???nanti2 wa dah ade anak lu jgn memandai2 nk panggil alien dpn anak wa pulak..wa taji lu cukup2...

13 comments:

HazirahMahadzir said...

cmne lu dpt nama alien tu wehh??

err..baiklah incik alien!
xD

Ki Moira said...

jgn harap. syaza dah kenal ko as uncle alien.

Anonymous said...

alolololoOo comeynye oyett ckp psl anak lak.. bile ko dijangke dpt anak?? hehe..

k.e.r.i. said...

like father like son la bai.

haha!

cabincrew are here to kick ur ass said...

wahhhhhhhhhhh.dah fikir hal masa depan!!

sapa mau jadi incik alien punya bini?incik mrs alien perhaps?

*boleh isi form ka?

Cik doRINA said...

mcm mana boleh dapat nama alien tu???? mesti ada history dia kan...

Zavina said...

hahh.. tak tahan bila incik bob buat2 tekejut bila mimin panggil dia 'atok bob' aritu.. elehh.. purak2

azman said...

takda dosa apa2 nama alien tu.

tapi kalo ko rasa mcm kena penampar flying kick plak kalo dipanggil nama tu, just remind them...

"call me Incik ALI"

fira said...

hahaha..kiut ape if anak2 ko panggil ko 'incik alien'..hahha..classs, modern, stylo, different!hihi.. :P

mrs. Cikapot said...

hahaha aku tau nape ko dipanggil si alien.. sbb ko mmg alien masa belakon dlm lakonan si Badang...teringat kat aruah pn. Suraya...

arena said...
This comment has been removed by the author.
arena said...

haaa...comeyy nyer dear..alien.. huhu,..

vidadarisakura said...

nanti anak aku cakap aku pulak..
incikibucomel.



lalala