Thursday, March 19, 2009

pkol 5 dan 5 lebih

  • pkol 5.00 petang..hari nih hari khamis...wa baru masuk opis..amacam???
  • pkol 5.10 petang wa switch on pc wa..nk buat keje sikit..esok flight day...
  • pkol 5.12 petang wa on fesbuk, ym ngan blogspot...jenguk2 ape yg patut..
  • pkol 5.16 petang ade mcm bau hangit2..mcm dtg dr pc wa..
  • pkol 5.24 petang (waktu skang nih time wa update blog ni), wa rase mcm nk tutup pc dan balik ke umah...takut pc meletup..keje ntah kemana...ohh..nk pegi jenguk showroom sat...

amacam???pekerja contoh kan??

----------------------------update kembali-----------------------

*wa dah tutup pc..dah tutup opis..terpaksa bukak balik opis..bukak balik pc....ntah ape ntah menatang yg di gelar HELIKOPTER dok main terbang2 rendah kt opis wa...mcm mane wa nk jalan..nih kalu pc wa meletup nih memang wa nk claim kt pilot helikopter tu...saper suruh lu tak kasik wa jalan...nanti wa letak gamba bukti..tak bawak kabel...

11 comments:

mieZ hanEm said...

huhu..
saya suke cara penulisan kami
ringkas!
tapi menarik

cabincrew are here to kick ur ass said...

err.saya pun suka penulisan kamu dan kamu.ringkas dan PADAT.

nak no tepon?ahahahha

Cik doRINA said...

saya pun suka cara penulisan awak... (saya ikut jer apa org taip... )

mugiwara said...

saya tak suka!
saya tak suka!
suka hati saya lah nak tak-suka awak~
haha~

vidadarisakura said...

saye suke saye!



haha
spiking KL kunun.
haha!

paiseh said...

gua suka helikopter

iLOVEspeed said...

saye suke pilot tersebot

jajazuzu said...

suma org suka.

saya pun suka jugaklah.

azlan said...

sy suka makcik cleaner.

sultan said...

apasal sume org suke ni. aku pun suke gak la. aku suke cara penulisan ko. tulisan ko cantik...

miSz.haNie said...

suka cara hasil taip ko..
lurus jek..
hahaha :P