Friday, March 13, 2009

incik bob...sila amik perhatian

kepada incik bob,
sila amik perhatian...sila betulkan lampu kt jamban standard hotel marriot itu di tingkat atas..wa tanak tersilap mencapai berus gigi lagi seperti malam tadi..nyaris menggunakan berus gigi askar wataniah..nasib baik deria mata wa sgt tajam.....keadaan sangat gelap okeh kalu mandi malam2 nih..

tu ucapan petang tadi...ni ucapan malam nih...

kepada incik bob,
terima kasih kerana dah panggil kontraktor utk buat wiring lampu kt jamban standard hotel marriot di tingkat atas itu...tu lah..sape suruh pepandai nak jadi mcgyver hari tuh..sedap jeee main kerat2 wayar...kan dah gelap jamban tu...terima kasih yee incik bob...kini wa bole :
  • membaca dgn hebat ketika berak diwaktu malam
  • tiada lagi ritual black metal iaitu mandi dgn menggunakan tenaga lilin

9 comments:

HazirahMahadzir said...

lu mmg berilmiah la oyett,membaca smbil berak!
ahaha~


ps:itu hari wa maw pegi kelas,naik bas komuter unibersiti,pkcik driver psg SinarFM..sekali keluar lagu etopia lu tuh..tersengih wa sorg2..kalau gelak kang org kata gile!mmg hebat penangan lu!ahaha~

cabincrew are here to kick ur ass said...

ritual black metal ke..mandi jiwang2??

membaca sambil berak buat kita tak sedar bila tahik jatuh kan?masa berlalu dgn pantas sekali.

xuen adyla said...

ahahhasah

ritual aneh je

cik bob tu mesti happy dpt customer cm awak

o-y-e-t-t said...

kepada xuen adyla,
sorry...incik bob itu adalah bapak wa...sila amik perhatian...rujuk entry2 lama wa...sila khatamkan blog wa ini kalu nk tau2 nama2 yg terbabit...sekian terima kasih

paiseh said...

yang lu duk mandi malam2 ni ritual mende pulak?

nonieUzaine said...

nie lah org2 yg meningkatkan ekonomi indonesia dalam zaman2 gawat sekarang...bagus...idop josh soros...

Hidemichimomotani said...

lu takkan x pernah dgr DIY?

tasikmerah said...

ngengade tau dak oyett semua nk harap incik bob.


.

arena said...

hhahaha... syukur dah terang benderang dunia jamban dear... nak jugak jamban 5 star kat umah kite...wawawa~