Monday, March 2, 2009

berhati2 ketika memandu

membuat muka pucat, berpeluh2, terkulat kulat, gagap2 dan menyatakan perasaan ingin terberak selepas melanggar traffic light kaler merah kepada abang polis memang tak jalan ye...harap maklum....

abang polis...lu memang kejam!!!!!

12 comments:

miSz.haNie said...

cuba buat muke hensem..
sure x kena..
hahaha

whitelily zyzyx said...

abg polis tu memg dah aim lame dah,org yg slalu laggar lampu merah tu..haahaa

jajazuzu said...

len kali nak langgar usha kiri kanan dpn blakang dulu

one love said...

hahahahahahhaah ;p

salah tetap salah!
kih kih kih!

kesian adik akak

tasikmerah said...

patut lu cakap lu dh nk bersalin! ha ha.


.

Hidemichimomotani said...

haha...bile nk rasuah pun dah tak berani!

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

ahahahahahha.padan mukaaaaaaaa.. :D

k.e.r.i. said...

alah saman je pun.
konsert m.nasir boleh je pergi.

paiseh said...

lu kabor je trafic light tu rosak..

.khairi. said...

patutnya buat muka kemut lebih sket masa tu,baru abang polis pecaya..haha

arena said...

ish ish ish...

hani bahari said...

buat jer mcm wa, wa nangis terus bila wa bagi lesen, pastu wa buat suara sengau gila babas...

uncle polis tu sure memula sedih pastu dia halau lu suh balik rumah

.... x pon taktik adik wa... buat2 kurang penglihatan...wakaka