Friday, March 20, 2009

hari nih wa panas hati..wa menjadi org yg pemarah!!

tadi wa pegi kt area carrefour subang jaya..mau carik barang sikit utk aircraft..hari jumaat adalah hari parking gampang sedunia..memang susah nk carik parking..pusing2 ngan kakak savvy wa tgk ade satu mamat nih nk kuar keter..memang agong!!!..wa pun kasik laa signal sebagai tanda booking parking tuh...elok jee keter honda city tu kuar, wa pun masuk gear reverse n menonong nk masuk parking tu...

tibe2 ade satu makcik bahalol tolol terus masuk parking yg wa dah booking tu...dier ngan anak pompuan setan dier...matikan enjin, kuar keter, kunci keter dan berambus...mcm haram..wa jadi hangin..ini adalah dialog2 wa ngan makcik bahalol tolol tersebut :

wa : oii...takkan lu tak nmpk wa dah kasik signal..
si tolol : ahh..parking kan banyak..pegi la carik
wa : ape nih...
si tolol : ape nape nye...
wa : kimak punye betina!!!
si tolol : (diam)
wa : weihh... perangai lu mcm bangsat ehh..baru pakai kancil dah belagak bagus..blom pkai bmw lagik..
si tolol : haa haa..tu kan ade keter nk kuar tu..pegi laa kt sane....
wa : memang palat laa lu nih...GEDEGANGGGG!!!!!!<---bunyik wa terajang head lamp dier
si tolol : (takut)
wa : anak beranak perangai mcm siamang

wa terus blah...si tolol tu mcm terkejut jee...berdiri kaku...seorang pakcik keling menjadi saksi..beliau bertepuk tangan lepas wa terajang head lamp keter si tolol tu...
wa tak kisah laa kalu lu nk rembat parking tu..tapi lu punye ayat memang mcm babi!!!puaka btol...pastu buat muka sial plak dpn wa...

______________________________________________________

* tadi wa buat tawaf 2 round kt keter kancil..satu pakai screw driver, satu pakai kunci...kompom tukar cat punye lah....nasib baik ade lagu zaiton sameon..bole gak sejukkan hati wa yg panas td..

21 comments:

ujee said...

ekekekee....
abg aku pun penah gado ngan pompuan psl parking sey...
pompuan tu siap nangis lg...

lu jgn x buat bro..lu buat bg dia sembur cat baru satu kete!!!

kpd sitolol: tula sape suruh x bg bro ni parking...6jahanam jdnye...

penyu_turtle said...

uikz??!!

erm.tindakan yang berani lagi bagos..wa pon pnah wat g2 gak.kat mid..tp,kesialan yang tak dduge.wa kene marah balik..

sebab wa tawu.wa pompuan

mmg siamang~ [-(

Hidemichimomotani said...

Kalau perangai dah mcm tu mmg tahap betina pun! TAkde adab! Aku baca pun geram!

cekgu_ecah said...

tahniah!
satu tindakan yang bijak!
padan muke si tolol tuh!

cabincrew are here to kick ur ass said...

BAGOS OYETT!!!SYABASSS!!!

depan anak buat kurang ajar.gila punya nenek!!

*habis lah bontot kamu tambah kedut..

Cik doRINA said...

uiks...berani gilak...

shee said...

uish ganas neh

vidadarisakura said...

er...wataniah2 yg single pun cam ko weh?



haha

cabincrew are here to kick ur ass said...

tp kan oyett..apsal saya rasa skill akak tu masuk parking lagi pantas dari kamu ha?sapa suruh kamu lambat..ahahahahhaha

UXOP said...

kalu wa,dh lama keter diorang cuma ada sportrim tanpa tayar..tgk diorang nk parking camna

BudAk hijAu said...

hahahahahahhaah...
giler lah lu...

klu wa..kasi pancit itu tayar skali.. :D

Qaseh Qasturi said...

dasat2.. lepas tu mesti makcik tu nangis gilerr...

menadah impian...

tasikmerah said...

jgn dia balas dendam dgn paku pontianak pulak sudah la yett.

:)


.

ilazz said...

woitt.. garangnyer ko. Takut aku..:p

o-y-e-t-t said...

seltelah lama wa tak reply komen2 lu org, meh sini hari ni wa reply....

kepada ujee,
haaa..sape yg tak marah kan..mangkuk hayun btol..dah buat salah lagi mau kerek2

kepada penyu turtle,
lu tak cukup ilmu memaki hamun lagik beb

kepada hidemichimomotani,
haaa..tau pun...memang dasar betine

kepada cekgu ecah,
haa cikgu..kasi ajar sikit biar hilang tolol dier tu

kepada saloma,
memang patut diajar mcm tu..kan kan kan..mane ade kedut pun pungkok.. =)

kepada dik dorina,
haaa...mestilah...

kepada sheewa,
haaa...memang pun..takut kan

kepada vivi,
haa..kekadang jee kitorang jadi ganas

kepada saloma lagik,
haaa..ade citer dier..mcm mane dier bole cilok masuk lagik awal..yg penting si tolol tak menggugat skill driving pemandu kakak savvy

kepada uxop,
wa pun ade niat mcm tu gak..tp kesuntukan masa..ape yg dpt jee laa

kepada budak ijau,
haaa..kesuntukkan masa laa beb...kalu tak mesti dah jalan punye

kepada qaseh,
haaa..tau takpe..wa tgk hasil keje wa pun gerun

kepada tasikmerah,
takk..dier tak leh cam wa punye

kepada ilazz,
wa memang garang ape

buhsann said...

ohyeet.
cekgu ecah tu akak wa.
die da addicted kt blog lu.
hahaha

Che Sue said...

blog hopping from ur silent reader..
me penah kena gini kat IOI puchong..sekeluarga ala indon! cipan menjawab mcm tu gak! cilako! gua pusing balik, kasi goresssss ngan kunci segarissss! ahaks!

tahniah oyett!

~chacha~ said...

ishh..sedara sapa la ni..
malu aku nak ngaku
awawkawka

jajazuzu said...

kali ni dah xde org yg halang ye yet?

bagus!

A a D i I ? said...

gila ganaz lu bro!

Tijah said...

syabas! kalu aku pun aku buat centu gak...