Tuesday, March 3, 2009

apahal wa tak support local band???

hari selasa..wahh...ade lagi 3 hari lagik..wa kt opis subang nih...ngah siapkan ape2 keje yg patut sblm upacara backpacking pada hari jumaat nih..email2 kt sana sini, contact org2 itu ini dan sebagainya...

ohhh...ketika membuat keje, mestilah wa akan bukak lagu kt play list di pc wa...headphone wa dah lama dah jahanam...jadi terpaksa menggunakan speaker utk mendengar..satu opis bole dgr bunyik lagu wa tu..wa cukup menyampah kalu headphone rosak nih...langsung dah tak coverline kalu nk tonton filem...................ahhh...takde pape lah...

ngah wa asyik buat keje, tibe2 wa terase mcm ade mende aneh...memang btol2 aneh...wa stop kejap buat keje..time tu wa nyer pc ngah berkumandang lagu band "hujan - pagi yg gelap"....wa tgk btol2....

makcik cleaner nyanyi lagu "hujan" sambil baca news paper....cilakak.....keje tak jalan lagik dah pandai2 nk nyanyi2....lagu blom abis lagi terus wa tukar lagu "the strokes - trying your luck"....padan muka lu..baru ada akai...sebok jee nk nyanyi

6 comments:

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

ahahahhaahhahahahaha.kamu ni dok marah2 makcik cleaner,satgi kasi kawin baru ada akai

paiseh said...

peh... indie gilak makcik kliner..!
spesis jarang jumpa nih

Hidemichimomotani said...

lu ni xde org lain lu nak jeles ke!?

kecik said...

lu ni oyett.bermahap mahapan la.

lu g pasang lagu the strokes. cuba lu pasang aysin,misti makcik tu terus bercucuran air mate

HazirahMahadzir said...

rare gile mkcik dgr lagu indie..ahaha~~

vidadarisakura said...

mesti macik kliner tengah gugel lagu2 de strokes pasni..hee