Thursday, November 20, 2008

kakak savvy...ternyata lu kebal dan hari ini hari sial

lokasi kejadian : parking ground floor @ china embassy
tarikh : tarikh hari nih laaa
masa : pkol 10.45 pagi
mangsa : kakak savvy
penjenayah : palang kt tpt parking
si bodoh : keling yg jaga parking

mangkuk hayun.......menyirap jee wa...lepas jee bayar parking, wa pun masuk laa gear 1...baru sekerat badan jeee keling jaga parking tu dah turunkan palang..PANGGGG!!!!selamba jee palang tu ketuk kepala kakak savvy...setan..nasib baik kakak savvy tu kebal....takde pape..terus wa claim balik duit parking wa tu...tak pasal2 dpt parking free hari nih

nota kaki makcik gemok : disebabkan ramai sgt ustat dan ustazah kompelin pasal duit balance nasik lemak smlm, jadi hari nih wa dtg ke kedai makcik gemok utk memulangkan balance duit tu..tp yg sialnye satu tertima kasih pun tak kuar dr mulut dier yg gemok tu...setan kan..tunggu laa lu..esok wa beli teh o ais satu jeee pastu bayar pakai note 100...mesti dier suruh bayar kendian punye...hehehe..evil evil evil

16 comments:

mrblind said...

lu pakai savvy ke kereta kebal ni..

o-y-e-t-t said...

kepada mrblind,
pakai kakak savvy laa beb.....kalu kena baling ngan king kong baling ok jeee lagik..steady

paiseh said...

a'ah.. aku pecaya kaum kerabat savvy memang kebal.. casis standard BM3series tuu..!!

o-y-e-t-t said...

kepada paiseh,
ya btolll.....luar jee savvy...kt celah dlm ferrari tu..kuda jee yg takde..dah terlepas

DarabDua said...

lu pakai savy kalis palang ni gua syak.
cuba jentik tgk. boleh kemek dak?

mrbudie said...

aku pernah dengaq dari member aku (kalo dia tipu aku, kira aku pun tipu korg semua) yang member dia pakai savvy lepas tu terbabas jatuh gaung... yang best tu, bila tow truck angkat itu savvy... dia punya body frame okay je, bila mamat tu dapat claim insurans... dia terus amik savvy jugak... mmm ... the moral of the story : pakai le savvy ... sekarang aku isi 50 ringgit bleh jalan sampai 400km... safe siol !

Anonymous said...

- kurangkan nonot -

one love said...

devilish evil :p

o-y-e-t-t said...

kepada darabdua,
tapi tak kalis iswara..selamba jee redah bontot iswars

kepada budie,
ha`ah...body kakak savvy memang keras..jimat pun jimat

kepada anonymous,
gile ape nk menonok ngan savvy

kepada one love,
yaaaaaaa btol

suhanazainal said...

aku memang tak puas ati ngan makcik gemok tu!

ilazz said...

klu acik gemok x kt mekasih pon x pe lerr. janji ko dpt pahala. Tul x?

o-y-e-t-t said...

kepada swana,
memang pun..aku pun tak puas hati nih

kepada ilazz,
nasib baik wa memang dilahirkan sebagai org baik..kan kan kan

.farah. said...

haha bayo kendian.pastu buat buat lupe.bole tak gitu? hehe

o-y-e-t-t said...

kepada .farah.,
heheheh...memang berniat cmtu pun...haaa..mcm biasa jee buat nih

nonieUzaine said...

wah..kagum lah..ngan savvy..
dan aku baru tau yg savvy nye gear reverse kat depan...mcm gear 1..kagum lah...wow..!!

o-y-e-t-t said...

kepada nonie,
apesal ko baru tau???iskk..bukan mcm gear 1..tu mcm bmw la