Wednesday, November 12, 2008

okehh...wa sudah tua...bukan budak dibawah umur lagik

wa ngah lepak duduk2 kt umah..tibe2 dpt satu panggilan tipon...ohh...kawan lama wa yg agak sengal menalipon..ajak minum katanya..wa pun orait jee laaa..tukar baju semat..pkai suar rock terus setat kakak savvy dan pegi ke kedai kopi...

smpi aje kt sane seperti biasalah wa kena menunggu..diulangi...MENUNGGU..(fakta menunggu : separuh daripada masa kehidupan wa adalah digunakan utk menunggu)..td gayanya mcm dah smpi....

setelah berbakul2 makian maka si samdol ni pun tiba laaa...bole buat muka bangsat jee tersengih2..kitorang pun mula laa sesi berborak...dari cerite politik smpi laa ke cerita lucah....tibe2 si samdol nih yg ngah rancak berborak diam secara auto....wa pun pelik laaa...memang btol2 diam laaa..mata dier mcm ngah dok perati satu mende jeee...gile babi punye konsentret...ade awek yg cun ke???....agak lama laaa jugak....

dan pada ketika itu....pekkk!!!.....satu penampar hinggap kt dahi wa dgn kekuatan 55 pound..."dutt....ade benggali dlm myvi putih tu...off off...kunci kunci",katanya sambil tangan kanannya digenggam berbentuk penumbuk dan parking di dahinya yg jendul itu manakala tangan kirinya menunjuk2 kt arah benggali dlm myvi putih...

sekarang ni wa nk tny....SIAPA YG BANGANG SANGAT YG CIPTA PERMAINAN GAMPANG INI???time skolah dulu memang top laa permainan nih...pantang leka jee..mesti kena cepuk kepala....kalu tak vespa volkswagen..kalu tak, nmpk benggali pun jadik lah...

nota kaki ke ketiak yg baru dicukur : terus wa order cheese naan featuring ayam tandoori..saje2 je wa makan tak habis...member jadik berapi jeee itu malam

15 comments:

Ojie said...

errr adakah dutt itu kependekan gendut?

hahaha jgn marah beb nnt gua belanja cendol okeh?

Ojie said...

sori gua tambah lg..kalo separuh idup lu hanya dihabiskan utk menunggu, kalo mcm gua nih plk nk kata ape eh? haihhhh..

kill..kill..die..die..

padelkopak said...

mmg sengal lah member lu ni!!

*gua paling x bley handle bila kena menunggu!

o-y-e-t-t said...

kepada ojie,
ntah...ye kot...tp yg wa tau org benggali memang gendut

kepada ojie lagik,
lu pun penat menunggu ke??

kepada padelkopak,
yaaa...menunggu itu satu penyiksaan..

mrblind said...

lu main apa ni..gua tak faham langsung..

UXOP said...

Nasib penumbuk tu parking kt dahi,kalu btol2 savvy putih tu park kt dahi! camner citer..

UXOP said...

Nasib penumbuk tu parking kt dahi,kalu btol2 myvi putih tu park kt dahi! camner citer..

Zavina said...

sapa yg main ngn kau nih?? takkan 'Bang Jantan' buat perangai camtu?! kakakahhh...

ilazz said...

permenan gampang lagi sadis. Sakit x kena dusyum kat dahi yett? :P

paiseh said...

hahaha.. xpenah tau pun ujud game mcm ni... leh praktis neh...!

Pengejar Masa said...

ada lagi ke game tu? tak sesuwai la dah tua ni

o-y-e-t-t said...

kepada mr blind,
inilah permainan "dutt" namanye...

kepada uxop,
berderau jugak kalu keter hinggap

kepada ayong,
wahahah..bang jantan tak layan menatang nih...member aku yg kebetulan ade kt situ

kepada ilazz,
sakit tu idak laaa...tp perlu dibayar ngan ayam tandoori

kepada paiseh,
ade...wujud laa permainan ini..oleh itu berhati2 laa dahi anda sekiranya termnampak benggali

kepada pengejar masa,
waa..masih wujud..tapi sesekali pekena menatang nih memang berdentum jugak gelak

one love said...

hhehee dah tua yer...

Che Sue said...

permainan tu mmg amat gampang..tu pun kalo asik diri sendri je yg kena aa...

o-y-e-t-t said...

kepada one love,
bukan bukan...masih lagik muda belia...18 till i die

kepada che su,
yaaa..tau takpe..memang sakit dahi apabila ditepek