Monday, November 3, 2008

monday blues

sebab ape wa benci ngan hari isnin....sebab hari isnin tak best....sebab bile hari isnin, makcik cleaner akan bukak citer dier yg dier kumpul pada hari sabtu & ahad...pastu bercerite tak sudah pada hari isnin....

hari nih wa memang masuk keje lambat...pkol 3 pagi nanti baru wa masuk keje...jadik ngah elok jeee wa tido, tibe2 henpon mahal wa berbunyik...ape lagik org tua cleaner nih nak....dier dok kabor ckp pintu opis tak leh nk bukak.... hek eleeee.......kecoh btol.....nk masuk opis tak bole katanye..access card nyer tpt dah rosak...lu duduk laa kt luar tu sengsorang...tak pun tggu abg mail dtg...lu masuk opis pun bukannye buat keje hape...dok berborak jee...

jadi sebagai org penting opis, wa pun bgn laa tido dan mandi...siap jee terus pakai baju, start kakak savvy terus g opis..kang kalu tak masuk opis plak org tua nih, mampos wa nk kena jawab ngan incik big boss.....ade laaa lagik 2 kilo nk smpi opis, lagik sekali henpon mahal wa berbunyik...

"takpe lah..akak dah bole masuk opis dah..pintu dah bole bukak dah"

TAK KE GAMPANG NAMANYA TUH!!!!!ENTRI INI DITAIP DLM KEADAAN MARAH...kan tak pasal2 wa dah tersangkut kt dpn pc wa nih..mlm kang nk dtg keje lagik..

8 comments:

Qaseh.Darwisy said...

hahhahaaa..aku gelak..tu la x ikhlas nk nolong..kang da kena..aku rasa la ko ni mmg btl2 ngam ngan mck cleaner tu dulu..cuma skang ni jea ko da mula buat hal ngan dia kan??ishh..

o-y-e-t-t said...

kepada qaseh, tidak.....aku tak ngam langsung ngan dier

Ojie said...

lu marah kah? lu mintak cuti sminggu..jom folo gua pegi langkawi..muahahaha

p/s: gua suka monday sbb gua bkn macam garfield..thehehehe

alif-mikail said...

bukan dia ingin mendapat menantu yang bergelar OYETT.. ahahahaa

o-y-e-t-t said...

kepada ojie,
marah laa wa...patutnye wa ikut trip pagi nih......

kepada alif,
oii..wa pun tak nk ber mentuakan makcik cleaner tu.....wa tak sukee

Zavina said...

kot jadik btol ko nak bermentuakan macik tu, bgtau awal2... bole aku kasik bikin hantaran konsep harpic... kakakaahh

UXOP said...

mmg makcik cleaner tu sengaja nk pedajal kn ko tu..dia maner leh tgk ko dok senang...

o-y-e-t-t said...

kepada ayong,
arrgghhh...tanakkkk..aku nk agnes monica

kepada uxop,
itu bukan pedajal...itu bangang namanya