Wednesday, November 12, 2008

apa ya???

Pergghh..mem blog menggunakan talipon tangan..hebattt..dlm kehebatan ade kesakitan..sbnrnye wa pun x hingin memblog pkai hp ni..sakit..yee..itu yg terjadi kt wa skang ni..sakit yg agak gampang pedihnye..cerite nye cenggini..wa balik awal harini dr opis..smpi je kt umah wa tgk hari ujan2..ujan lebat plak tu..awan kaler hitam..pekat..lepas mkn wa nk naik atas..nk online xbole..petir dah bermuzika dan guruh bermelodi black metal di luar..antara calon2 aktiviti bijak adalah tido..tidak kah lu org tahu bahawa tido tgh hari diiringi cuaca yg gelap dan sejuk adalah nikmat?memang nikmat..wa dah jadi tak keruan..katil memang dah wa aim dah..bukak baju keje dan terus terbang keatas katil yg sedia menunggu..memang thrill la terbang dlm keadaan gelap..sakit dan berbisa kepala bile dah landing..

"sape yg letak stapler sepah2 atas katil nih???"

15 comments:

SAYA BUKAN NAMA SEBENAR said...

Bacala instruction tu bro... Sila stapler diri anda di katil ini untuk kenikmatan baring maksimum.

Zavina said...

mesti kalo tak budak cuti skolah, budak yg baru abih exam nyer keja tu

yoshz said...

nasib baik stapler. kalau perangkap tikos mcm maner?

@tune® said...

bilik ko sorang kan...dah tentu la awek cine jiran sbelah yg letak supaya ko bling blk kt umah die...pastu leh tukar nomo tepon...

o-y-e-t-t said...

kepada ato,
aku kali ade pompuan kt atas katil tu takat berdarah kepala pun aku gagah lagi

kepada ayong,
aku dah tau dah sape nye keje nih

kepada yoshz,
uishh...perangkap tikus???umah wa ade lipas jee..tikus tarak

kepada @tune,
mane ade amoi kt sebelah umah wa...pakcik yg bangang ade laa

Pecah Kepala said...

sapa suruh main dalam gelap. haha

sheera said...

haaa tu la... tak pasal2 haha
nasib baek stapler :p

paiseh said...

ingat balik mlm tadi.. lu tempek poster que haidar kat lemari tu pakai hape?

Ojie said...

gua syak momot..

mrblind said...

kalau gua..gua tabur paku tekan je..dah alang-alang nak buat jahat..hahaha..

.farah. said...

haha cam cipet.kalo gua dh mengamuk satu umah.

alif-mikail said...

bukan aok tidur kat opis ke? hahahhaa

one love said...

hahahahhahaahhaha!

:)

sakit wo!

ilazz said...

sape plak yg men stapler atas katil ko tu? menda yg nak distaplerkan?
ooooooo...hehehe..

o-y-e-t-t said...

kepada pecah kepala,
yeee...bermain didalam gelap adalah nikmat..tapi awas....silap langkah anda merana

kepada sheera,
hehehe...tu laa..kalu kepala ketapi mesti dah separa sewel dah nih

kepada paiseh,
sumpah wa tak minat que haidar...didalam hati wa hanya ada baizura kahar ajee

kepada ojie,
wa pun rase momot yg buat

kepada mr blind,
lu kejam laaa bro..blom musim "wel-wel" lagik nih..tak perlu lagik buat masa kini

kepada .farah.,
mcm cipet sape ehh???ahahahah

kepada alif,
takk...semalam tido kt umah...ehhh...tu time petang laaa..hihih

kepada one love,
yup yup...memang sakit yg amat

kepada ilaz,
ntah...wa rase momot laaa yg main stapler nih..kasik belon takut plak