Wednesday, November 19, 2008

mood malas

pkol 10 suku pagi...wa dah ade kt area umah dah..dari opis...melayan perasaan perasaan ngantuk dan lapar...giler ape weihh....dr pkol 3 pagi wa ade kt opis...

tujuan hari nih..pekena nasik lemak...smpi kt kedai nasik lemak gemok, wa pun g lah amik pinggan..cedok lauk2 feveret...lauk paru ngan kerang....bile nk amik telur rebus jee wa tgk telur rebus tu dah semakin kecik size nye...dah laa pkai telur gred "F"..super kecik..potong 4 plak tu...besar lagik telur si momot...

tak kisah laaa...time nk bayar wa hulur duit seploh ringgit...time dier nk kasik balance tu wa tgk mcm ade terlebih jeee...wa genggam tangan kuat2...masuk jee dlm keter wa kire balik duit balance tu...AHAHAHAHAHAHAH....ade rm 17.40....wa igt wa sorang jee yg ngantuk...rupenye makcik gemok pun ngantuk jugak...tu laaa..lu suke kan charge wa lebih2 kalu wa amik timun byk2...kire halal la ye....peace...

*wa ngantuk...maaf...selalunye wa berwajah hensem...hari nih berwajah agak comot...ngantuk nih beb

21 comments:

Ojie said...

ustazah gua kata xbaik amek duit org..
kalo lu tanya momot pun gua rasa pasti dia setuju..
xpela next time kalo lu beli lg lu sedekah je kat makcik tuh spulo hinggit ok..hahaha

p/s: gua perasan lu sudah semakin berani tayang muka..heeeee

o-y-e-t-t said...

kepada ojie,
alaaa..tu kire duit timun laa tu...yeee..wa semakin berani dan berahi tayang muka..sebab perut dah kurang gendut dah..ahahah

mrblind said...

makan la duit haram tu..berasap kubur lu nanti..hahaha..

o-y-e-t-t said...

kepada mr blind,
baiklah ustat..nanti wa pulangkan

ilazz said...

x bek la ko. sian acik tu. tul pe mr blind kata.nnti masuk neraka tauu.:P

o-y-e-t-t said...

kepada ilazz,
baik ustazah

twinkle_star said...

sedekah banyak2..
singgah la blog sy..
http://twinpwincess.blogspot.com/
;p

o-y-e-t-t said...

kepada twinkle star,
baik lah..ramai btol ustazah komen kt sini

Qaseh.Darwisy said...

Tak baik..tak baik dan tak baik..

En.Momot, tolong nasihatkan En.Oyett supaya sentiasa bersopan dalam kehidupan okeyy..

Ko keje KLIA ke??

SAYA BUKAN NAMA SEBENAR said...

Apasal tak baik pulak. Kenapa kena pulangkan balik duit tu.. Orang bagi kan. bukan curik.. tak payah bagi balik bro.. simpang je duit tu.. nanti bawak masa main lucky ball, kasii rolling balik..

paiseh said...

erk.. lu dah rasa ke telur incik momot..??

errkk.. kedai makcik gemok kat epot ke??

sheera said...

isk isk abg oyett... "-_-

Ki Moira said...

baizura kahar kemsalam. dia pesan..pulang kan balik duit makcik tu. :P

lulu said...

Segala persoalan mengapa perut awak semakin membesar sudah terjawab kot.. ha-ha.

nota kaki: comot pon ada orang suka. tak pe.

erina said...

agaga..duit xtra tu wat blanje momot sude..nk ABC koko dtg Fradoo la..hoho

mrs. Cikapot said...

Hmm.. wei dulu pon ada jugak terjadiknya kisah ini kat aku.. apa lagi.. hooorey la. But tuk menebus dosa, aku sedekah duit balik masa raya kt bebudak kecik atau kat orang2 buta..

kesimpulannya: kita tidak mencuri cuma got lucky

o-y-e-t-t said...

kepada qaseh,
ohh...sorang lagi ustaah...baiklah..wa akan jadi baik...mmm..tak laaa..wa tak keje kt KLIA

kepada ato,
yess...mesti mau kasi rolling...siap laa kome...aku senduk duit korang..heheheh

kepada paiseh,
bile plak wa ckp wa rase telo si momot??hehehe..wa ckp sai telur momot lagi besar..tak..kedai dier kt shah alam

kepada sheera,
hahahahah

kepada mira,
yessss....mana baizura kahar???mana mana mana????hehehe

kepada lulu,
perut saya sudah semakin mengecil...cuba rujuk foto

kepada erina,
mau 4 abc koko

kepada mrs cikapot,
hehehe..yup yup yup..itu adalah jackpot

DarabDua said...

woi!
bak sini duit tuh.
gua nak sedekah kt mesjid.
lu pakai kalu, naik kapo terbang gi bandung tak pasal2 babas kt laut hindi
haha~

o-y-e-t-t said...

kepada darabdua,
wa da return balik kt makcik gemok tu..tp mcm babi perangai...trima kasih pun takde..wa syak dier spesis bisu la

suhanazainal said...

papa, aku lak nak teka, ko keje kat airod ke?

o-y-e-t-t said...

kepada swana,
tak lah..tp kt subang airport gak