Saturday, November 1, 2008

KALAU....kalau nak ikutkan KALAU punye cerita, lembu dan kambing pun bole terbang..itu kalau.........

member wa ckp kalu nk ilangkan perut yg gendut kena g swimming...yaaa...wa cukup takjub ngan idea nye itu...pasti esok pagi sempena cuti wa akan pergi ber swimming...pkol 9 pagi wa akan berade di swimming pool utk ber swimming....cukup jeee 3 hari wa swimming, perut wa yg selama ini mengamalkan sifat family pack akan berubah wajah menjadi 6 pack...perrgghhh...
tobat si brad pitt kalu tgk perut wa yg ber six pack tu..."tgk tu pujaanku si oyett tu punye six pack" kata si agnes monica kepada temannye...tgk majalah FHM akan meng interview wa sempena ade 6 ketulan mantap di perut wa..."cube tgk six pack si oyett tu...teruja i", si nasha aziz berkata sambil bertepuk girang kerana wa sudah ade six pack yg solid....tgk betapa hebatnye kalu wa ade six pack...sumer org kagum...haaaa...TGK lah pkol bape wa bgn tido nnt....skang nih dah nk pkol 6 pagi...

20 comments:

missjaye said...

sekang da kol 713am.aku harap ko tgh berkuak di kolam instead of katil.kahkahkah.

Qaseh.Darwisy said...

yett...bgn syg..siming..siming...yett....

@tune® said...

ku bilang KALAU...
Kalau lu bgn...
Kalau lu swim maintain 3 hari...

KALAU x..TAK la kn?

Pengejar Masa said...

pastu kau akan jadi idaman anak dara/bini orang/janda/gay.

tJ said...

wahhhh...
bakal perampas takhta Lelaki Pujaan Malaya...
itu pun... KALAU...!!!

tasikmerah said...

tu maghrib baru bangun la tu.... swimming atas katil je lah...

ha ha.





.

suriya said...

ko mmg hangat2 taik je kan. huhuhuh

o-y-e-t-t said...

kepada missjaye,
skang nih pkol 12.40 tgh hari..wa bgn tido sebab org opis cll

kepada qaseh,
ahahaha...ptg nnt lah lps keje wa g swimming..wa nk kena g opis jap

kepada @tune,
KALAU wa buat petang nih cmner???tu KALAU laaaa

kepada pengejarmasa,
haaa...mestilah..tp tang yg gay tu wa ada sikit cuak

kepada kak jah,
ahaha...tu bukan kalau laa kak jah..tu dah kepastian..wahh..kite jadi lelaki pujaan malaya...perrgghhh...norman hakim pun kalah.. (sbb dah kena kantoi)

kepada tasik merah,
tidak..saya tak bgn time magrib..zohor pun belom lagik..ni saya bgn sebab ade org opis cll..nk kena g opis...kalau tak pasti smpi ke magrib...ya betolll

kepada kuyanden,
ahahaha..oii...cube la kasik semangat sikit...ncn mane aku tak besar...ni aku dah risau dah nih..mula2 perut yg membesar...la nih tetek aku pun semakin membesar...apakah???

yoshz said...

nasha aziz? brad pitt?
wakakakaka...weh ni nama² selebriti yg popularitinya dah makin merosot la oyett oi....haha
family pack?

sheera said...

haha abg oyett nih :p ade ade je
swimming eh? :p

paiseh said...

kalau laa benda2 kalau ni bukan kalau...

o-y-e-t-t said...

kepada yoshz,
ahahaha...kena maklum laa..aku pun semakin tua..artis muda dah tak kenal..yaaa..family pack..all in 1

kepada sheewa,
ahahah....niat di hati memang nk g swimming..tp......

kepada paiseh,
tu la pasal...kalau laa aku tau bole jd mcm nih..kalau laaaaa

ilazz said...

x leh nak komen psl aku x leh stop gelak bila baca entri ko nihh. lawak siyott :P

~kakakakaka~

o-y-e-t-t said...

kepada ilaz,
hehehehe.....gelak gelak gelak

mrblind said...

perut gua pun cenderung nak ke depan..padanlah sebab gua dah ada family..hahahha..kukuh x alasan gua..

o-y-e-t-t said...

kepada mrblind,
ahaha...wa nyer perut dah jauh kedepan dah...pergghh..blom kawen lagik nih..isk isk isk..sadiss

alif-mikail said...

Oyett
Kaki kasi kayuh laju sikit!!!
Macam pon*** je!
Kuak lebih sikit..!!!

haih! kalau koi jadi coach aok .. mau muntah! MUNTAH air...

o-y-e-t-t said...

kepada alif,
baik coach!!!hehehe

Ojie said...

err..oyett berenang pakai pelampung kah?

o-y-e-t-t said...

kepada ojie,
heyy..wa terror berenang laaa..tak payah pelampung..pelampung semulajadi ade dah =)