Sunday, November 9, 2008

snap shot : gamba2 kt bday mimin

gamba budak nih...ari nih ari besday party dier..sebenarnye bday dier last week...muke ter kebil2 buat2 gembira sbb dpt hadiah yg agak gampang beratnye dr wa adik beradik



ni adalah kek dier...awalnye wa target kek yg sebelah hurup "N" tu...ntah mangkuk hayun mane ntah sudah rembat dulu..wa jadik marah...pantang wa leka sikit..ni sumer citer ali setan nye pasal laaa..berjaya mengkhayalkan wa

apahal wa mesti buat muka gampang mcm tu....malu plak wa nk tgk gamba sendiri....sape laaa yg tukang amik gamba nih...si minah nih punye laaa suke hati sebab dpt byk hadiah...oooo..lu suke ehh


sblm minah tu bersuke ria dpt hadiah yg byk, wa dah kasik dier menangis dulu...wa dah lepaskan belon dier smpi kt atas siling...tinggi wooo..tu yg kaler biru tu..belon laa tuh...tinggi kan???menjerit2 dier sbb belon dier terlepas...ahahahah...



nota kaki kak long potot : abis laaa lu ayong..mesti bil air umah lu bulan nih naik..ahahahah

18 comments:

suriya said...

wei mane gmbr faizal tahir tido?? tu yg aku tunggu2. hahaha

Ojie said...

cuppiesssss...gua suka sgt lah..

bintang kecil: gua syak lu mmg kena start diet lah..muahahahah

one love said...

alahai...

cute!

cup cakes la!
heheheh

ilazz said...

comey ler anak sedara ko. Ko? dh cam ropa Ali Setan aku nengok. hehehe..

sbb.. suka nau nyakat budak2..

mrblind said...

hepi besday mimin..lu mmg suka pedajal budak2..nanti terkena tulah gua tak campur..

Zavina said...

Huhhuu.. tu la psl kitorg tak bukak lagi kotak dia, biar dia tak tau apa ada dlm tu sbenarnye... Sambil tu, aku ngn budi nak cover pagar blakang tu, sbb kitorg pon nak join skali mandi!!!! Kakakahahh.. kang asim bobok intai kang...

o-y-e-t-t said...

kepada kuyanden,
owhh...ade nih...tp aku tatau nk tulis ape pasal dier..

kepada ojie,
apesal plak wa kena diet???itu cupcakes wa telan sebijik jee...bukan besar pun..tak perlu diet..heheheh

kepada one love,
terima kasih.....alaaa...segan2 plak nk ckp ade mende lain yg kiut..trime kasih

kepada ilazz,
heheheh...trime kasih...saya tau saya memang..............jeng jeng jeng

mr blind,
weihh...wa nyer bday pun sama ngan mimin gak...

kepada ayong,
berat maksima utuk masuk dlm kolam tu adalah 20 kg saje...ko dah bukak ke kolam tuh??

Zavina said...

ye ke? 2ploh kg je ke?!!.. mcm tu aku masuk kaki je la..

UXOP said...

apa hat lu mkn itu kek amoi kicik punye..tatak malu ker..

o-y-e-t-t said...

kepada ayong,
ahaha..ko dah mandi ke kt kolam tu??

kepada uxop,
sebab itu kek aaa manyak sedap wooo

Zavina said...

Blom.. tak bukak pon lg kotak dia... mimin tgk gmbr kt kotak tu je, aku rasa dia takleh terima yg dlm tu ada swimming pool

o-y-e-t-t said...

kepada ayong,
kenape???apesal plak bole smpi cmtu??huhuhu

Zavina said...

swimming pool bole masuk dlm kotak?!.. utk bdk 3 taun, itu adalah imposibble

o-y-e-t-t said...

kepada ayong,
nanti aku pun nk join lah mandi

~♥polkadotteboutique.com said...

sweet toi kasi cupiess!

o-y-e-t-t said...

kepada polkadotteboutique.com,
sweet kan..kan kan kan

suriya said...

wakakaka bengong aku baru perasan

'nota kaki kak long potot'

abesla ko kena sumpah ngn heri potot kang..muahaha

si hidung besar said...

kek tu comel. huuuhuhu