Sunday, January 18, 2009

bahana kerje hari ahad

skang sape nk jawab nih?????


kunci opis tertinggal kt dlm kapal terbang...mcm mane wa nk tutup opis nih??flight dah menghala ke beijing dah..cilakak!!!!





11 comments:

paiseh said...

memang lu ni pesen musibat laa.. hakhakhakhakhak.!!

mrblind said...

lu tahan kapal terbang tu..

kecik said...

haih. lu memang lawak la..camne la boleh tinggal

mrbudie said...

ko bleh;

1) stay/tidur di opis sampai la flight tu balik semula, bleh la ko amik kunci yg tertinggal tu & lock semula opis ko..

2) ko lock pintu grill pakai stering lock akak savvy ko.. lepas tu ko balik la umah.. settle !

3) ko minta ampun kat makcik cleaner sebab selalu sangat ko mengumpat dia dalam blog nih, aku rasa doa dia dah terkabul (doa orang teraniaya)

amcam?

m'Z faRa.. said...

lu tgu je la flight 2 sampai kat tempat lu balik...

o-y-e-t-t said...

kepada paiseh,
cisss..takde semangat setiabumi langsung lu nih

kepada mrblind,
dah tak sempat...

kepada kecik,
akibat berborak ngan captain laa

kepada budie,
1)aku takkan tido kt opis sengsorang...opis aku byk hantu
2)kakak savvy takde stering lock
3)langsung takde kena mengena

kepada m'z fara,
dier balik 23 hb...lu sanggup mau tggu?

tasikmerah said...

terajang pintu la weh... hahaha....

cj7 said...

oyyet..gile lupe ko..nanti aku bg no pon nicholas tse

o-y-e-t-t said...

kepada tasikmerah,
nk watpe trajang pintu...buat sakit kaki je..baik wa terajang org..siape ye????heheheh

kepada cj7,
tanak...nnt wa lupe gak no tipon dier tu

cj7 said...

hahaha

o-y-e-t-t said...

kepada cj7,
jgn laa gelak...dah 3 hari dah opis tak kunci ngan proper nih