Saturday, January 31, 2009

kenape org2 kt opis wa nih perangai mcm setan???

ini cerita semalam.....

semalam wa lepak ngan kengkawan skolah wa kt pelita bangsar...pkol 6 ptg mcm tu....mlm nye plak wa kene g keje...flight pulang dr Djibouti....wa memang cukup seram kalu kena stay mlm2 nih sengsorang kt opis...jadik langkah alternatif wa akan suruh pak guard temankan wa....langkah back up wa akan call pak guard tersebut terlebih dahulu...make sure dier ade kt opis...pak guard nih bukan bole caye sikit...dah laaa kaki mengular....memonteng memanjang jeeee.......wa pun call :

wa : oii....lu kat mane???
pak guard : abang kt hangar dik..kt opis...kenape??
wa : ade kt hangar ehh..ok cantekk...jap lagik wa nk dtg..lu jgn pegi mane2....hari nih flight balik
pak guard : hah!!...ye ke..bukan balik esok???ok ok...abang kt umah sbnrnye nih..abang gerak skang lah.....

macam setan kan perangai staf2 wa...dr cleaner membawak ke guard......
__________________________________________________________________

*perrgghhh...bulan januari nih..hari2 wa post entri.....satu pun takde miss

9 comments:

vidadarisakura said...

aku saspek diorang2 ni ikut perangai ko..


yakin!

m'Z faRa.. said...

hahaha...
wa suke kalo lu selalu update blog lu...
besh...

k.e.r.i. said...

perangai setan tu terlekat jugak dekat lu gamaknya.

razor said...

bos borek, staf2 rintik..
bos kencing berdiri, staf2 kencing berlari..
apa lagi a?
ha buat baik dibalas...mcm tak betul je..


*cari kamus bidalan

mugiwara said...

haha...
pandai btol kau mempergunakan staf2 kt opis kau ye...
makcik cleaner je yg xmkn saman...

mrbudie said...

sebab ko punya entri hari2 update,.. setiap hari bukak je firefox, terus automatik jari aku akan klik ke blog ko nih.

cj7 said...

yet,boleh tak ko taruk pic cik cleaner dgn pak gad tuh?aku rasa mcm kempunan je setelah hari2 aku disogok dgn cerita mereka.serious.

jane said...

yet,

salam bro. sama la ngan aku. tringin tul nak nengok muka kliner ngan gad ko nih....

o-y-e-t-t said...

kepada vidadarisakura,
iskk..wa mane ade mcm tu..wa baik laaa

kepada m'z fara,
trima kasey...

kepada k.e.r.i,
uishhh...lu tak kenal wa lagik

kepada razor,
boss mkn mcd, staf2 mkn megi...amacam??

kepada mugiwara,
staf wa yg lain tada hal...makcik cleaner jeee yg wa menyirap giler

kepada budie,
trima kaseyy...nanti wa blanje teh tarik incik ibu

kepada cj7,
nanti wa letak...wa janji nk letak video etopia ngan lu pun wa tak buat lagi...nnt lah wa letak gamba depa sumer

kepada jane,
tgguuuuuuuuuuu