Thursday, January 8, 2009

hari nih kenape sumer org rase wa nih seorang yg aneh

hari nih wa punye status di facebook dan ym:

-mood mengawan-

berapa ramai yg buzz da!!!!

nota kaki gajah = mengawan adalah singkatan kepada membuat kawan..

12 comments:

alif-mikail said...

ceh! macam gajah je..

makcik rokiah said...

kalau mengandong sure lagi ramai yg buzz..!

suhanazainal said...

Anda telah ditag - sila layari blog Love Today untuk mendapatkan award anda.

miSz.haNie said...

ahahaha...
betul2 dier wat proses mengawan..
pasni..proses ape ye..

Ojie said...

naseb baik gua x buzz lu..

paiseh said...

gua nampak lu lebih kpd membuat onar drp membuat kawan..

o-y-e-t-t said...

kepada alif,
gajah adalah besar

kepada makcik rokiah,
nnt aku try buat usul palsu..tgk ape respon

kepada swana,
aduhh...rajin kalu aku buat tag

kepada misz.hanie,
wahh...tajam pemikiran lu

kepada ojie,
wahhh...sombong....

kepada paiseh,
uishh..mane ade..wa baik hati

ilazz said...

bape BM ko masa SPM nihh?

fiEd.walE.SyaZa said...

bahaya ayat ko tuh..
saya sbg guru bmelayu ting.2 berjanji akan memberi denda kepada anda...

mengawan...cheh... ;p

o-y-e-t-t said...

kepada ilazz,
wa mestilah dpt 1 utk bm..wa terdiri dari golongan bijak..lu dpt brape??

kepada fied,
ko nk denda aku ape mengawan2 nih??heheheh

tasikmerah said...

hahahaha.... ok jom mengawan! hahaha.... adeh deh deh...

.

o-y-e-t-t said...

kepada tasikmerah,
jom..jom jom jom