Saturday, January 24, 2009

mintak ampun......


wa jumpe tambi nih tadi..kt traffic light...wa rase dier baru lepas jatuh lubuk laaa...wa tergelakkan kt dier.....mintak maap yee tambi....

*muka dier separuh kaler itam separuh lagik kaler lumpur...sekali pandang dah mcm lan vocalist meet uncle husin plak time AJL hari tu...tak berdosa kan kalau gelakkan dier nih

14 comments:

buhsann said...

gile laah.
nasib lu nak nmpak die ni.
hahaha.

paiseh said...

tak tau laa dose ke tak..
tapi kalu lu cucuk dia ngan kakak savvy kompom bedose weh.. cukop laa skali.. huhuhu...

vidadarisakura said...

astaga..
gila lah!~
2-3 kali ni aku maw pikir..
hantu ka org...haha

Pengejar Masa said...

dia baru balik semayang kot

Weed and Bandages said...

kesian dia.


atau dia mandi lumpoq?


mana tau kan..?

miSz.haNie said...

proses pemutihan kulit
barangkali?
ha.ha.ha.

Erina Asmawani said...

ahaha..dia nak gak sesekali mandi lulur tuk melembutkan kulit..wa tetibe terperasan plak side mirror unik kakak savvy lu..hakhak...

tasikmerah said...

dia br lepas tolong mak dia buat tepung gomak la... hahaha..


.

o-y-e-t-t said...

kepada buhsan,
heheheh...mesti laa nmpk...terang giler lumpur dier tu

kepada paiseh,
time tu wa x bwk kakak savvy...kalu tak sure wa cucuk punya

kepada vidadarisakura,
ahahahaha....lucu kan bah

kepada pengejar masa,
maybe yes maybe not..tp wa lg suspek dier jatuh lubuk

kepada weed & bandages,
bole ke mandi manda lumpoq??

kepada misz.hanie,
heheheh....kalu berjaya wa pun mau juga

kepada erina,
mungkin...btw wa tak drive kakak savvy hari tu..wa bwk keter besar...abg harrier

o-y-e-t-t said...

kepada tasikmerah,
baik ckp dier baru balik keje kt kilang bedak sejuk

m'Z faRa.. said...

oi...
x baik la gelak kan oang..
kene kt lu nanty padan muke lu...
ekekeke...

o-y-e-t-t said...

kepada m'z fara,
haaa...pepandai jeee

mugiwara said...

tak bek wooo gelakkan die..


waraharharharhar!!!!!

aku gelakkan ko!!!

o-y-e-t-t said...

kepada mugiwara,
cisss...lu pun sama jgk..hahahaha