Monday, January 12, 2009

pepagi bute hari senin dah kasik wa hangin...


hawau mane yg pepandai cipta menatang nih???apehal plak kena buat verification smpi 13 kali??tu pun wa still takleh nk log in lagik???ni kalu wa dpt sape yg cipta menatang yg menyusahkan nih memang wa sumbat tengkuk dier kt ekzos kapal terbang..baru ada akai..marah nih

8 comments:

mrblind said...

hahaha..tengok molek-molek la font tu..lu buta ke apa..

m'Z faRa.. said...

lu nieh...
benda senang2 pown susah ke bg lu...
tapi betol kate lu...
shilake mane ntah yg wat benda 2...
menyusah kan...

tasikmerah said...

lu yg rabun.

he he.

.

cinta said...

haha.taw x pe.
sempena tahun baru mgkin.

DarabDua said...

aaah... gua memang benci pesen ada nak kena verify ni!

o-y-e-t-t said...

kepada mrblind,
uishh...lu blind blind pun sempoi gak aaa

kepada m'z fara,
susah laaa kalu smpi 13 kali wa kena buat...wa siap buat double check lagik

kepada tasikmerah,
mane ade wa rabun..tu kt atas sekali tu..incik buta

kepada cinta,
takk..sempena hari senin

kepada darabdua,
haaaa...lu kasik seligi sama tom

adiepot ketepot said...

maknanya ko dah tua sgt bro. maisepes ni untuk seniman kanak2 je.

o-y-e-t-t said...

kepada adie,
arrgghhh..sensitip sensitip sensitip ngan perkataan tua itu..28??arrgghhh!!!!