Wednesday, January 28, 2009

kuala lumpur - shah alam

errrkkkk...udah pulang....penat...wa smpi kl pkol 1850 hr...20 minit lebih awal...wind tail...captain danial pun jarang buat laju mcm nih....

smpi kl member wa dtg jemput...lepak minum2 jap...pkol 12 br smpi umah...werrgghhhh...esok keje ke???

next week wa g backpacking ke jakarta plak...5-10 feb...ade sape mau ikut???

*komen2 lu org nnt esok wa reply kt opis ehh

nota kaki : ramai org ckp bile wa dressing mcm nih wa nmpk mcm org italy

16 comments:

k.e.r.i. said...

macam orang kena tambat tali kot..

cj7 said...

baru la aku nmpk wajah sebenarmu.hehe

Anonymous said...

wakaka...
mcm sami yg kat area klcc tu je...
nasib kau tak pakai serba oren...

this.is.not.me said...

ada niat tu sesape yg ckp lu mcm org itali..baik lu tnye diorg memolek!
xD

adiepot ketepot said...

outfit yang ditawar 80% harga sebut harga. cheissss ko memang terel membeli belah

.farah. said...

pehal lu semakin gem*k?

mrblind said...

lu pakai seluar taekwando ke tu..

o-y-e-t-t said...

kepada k.e.r.i,
mmmm....sipi sipi tu

kepada cj7,
haaa..wajah ke perut??ahahaha

kepada anonymous,
haaa....sami ape??sami mane bole pkai suar..sami velu ye laa boleh

kepada this.is.not.me,
diorang ikhlas laaa

kepada adie,
ade rahsia nya tu..nnt aku tunjukkan apa dier rahsia nya tawar menawar

kepada .farah.,
haaa...bertambah gemuk kan wa

kepada mr.blind,
ha`ah...bole masuk kepala gadis siem reap..nk kencing pun senang nnt

mugiwara said...

lebat giler duit...kjap je nk travel lgik...
cuti aku sket dh tggl sket je ni stlh dikira2 ntk travel dlm thn ni...

buhsann said...

italy ape.
mcm kemboja sejati laaa.
haha!

ayeen said...
This comment has been removed by the author.
ayeen said...

org tu buta...........

shee said...

alaaaa 5-10feb? kelas da start! kirim brg bole? hehe yeahh abg oyett italian skrg eh :p

o-y-e-t-t said...

kepada mugiwara,
tu rezeki namanya...drp duit tu hilang ke spa mcm mane...

kepada buhsann,
lu jeles laaa..kasik laa semangat sikit

kepada comment deleted,
thanks

kepada ayeen,
ahh...lu jeles lebey

kepada sheera,
yezzaaa....italian sejati...haaa..bile nk ikut kami ke bdg nih??

m'Z faRa.. said...

oit....
nak souvenir..

o-y-e-t-t said...

kepada m'z fara,
dah abis..li lambat