Thursday, October 30, 2008

aku dah kembali

perrgghhh...dier punye semangat kalu dah bawak keter yg dah ada road tax memang berdesup...satu macam...nmpk polis pun bole buat steady jeee...tak payah nk buat2 muka innocent.....yeee...kini wa mampu ke hulu hilir sambil tersengih ngan kakak savvy...road tax sudah dapat...pegi bukit kayu hitam pun wa sanggup...

7 comments:

Ojie said...

kepada enche oyett,

hahaha kunun lu dh steady sgt la bwk kakak savvy dgn roadtax baru renew ek..cube lu cek sama driving license pulak..mana tau kot2 dh mati sebulan..

huhu gua saje mau kasik cuak sama lu..

o-y-e-t-t said...

kepada ojie,
hehehehe...driving licence baru aje wa renew last month..hehehe..tp cilakak...wa lekat itu road tax suda senget la pulak....mcm gampang jee

Qaseh.Darwisy said...

road tax x kesah pun lekat senget ke tegak ke..cuba ko lekat tebalik,agak2 pak polis saman tak..ko cuba dulu..nti roger aku balik..baru nampak kreatif skit..

o-y-e-t-t said...

kepada qaseh,
dah laa road tax tu senang nk koyak...kang kalu wa lekat terbalik nanti polis suruh terbalikkan keter wa semata2 nk tgk expired date dier tak ke naya namanya tuh..

@tune® said...

babe..lu kalo redeem rebate..nnt share ngan gua...

tawon depan xdapek rebate lagik nih..adeh!

Qaseh.Darwisy said...

hahhaaa...gila...langgar jea polis tu kalau dia soh buat gitu..

o-y-e-t-t said...

kepada @tune,
lu diam!!!!lu jgn citer pasal rebet ngan wa hari nih.....-marah-

kepada qaseh,
tanak..nnt kena jel...kena lepak ngan brader yg isap rokok kt petrol pump plak