Saturday, October 25, 2008

snap shot : gamba2 tragedi gampang di open house umah mak su

hari nih umah mak su wa buat open house..sebagai tetamu rasmi wa mesti hadir...itu WAJEEEBBB!!!!ada acara best kt umah mak su wa tu..acara mari meng "karok"

ni adalah gambar mesin2 utk ber karok...kt belakang tu ade album utk song list...wa nk amik la song list tu..gerek2 beb song selection dier...

brader nash lefthanded ngah syok ber karok...tibe2 mesin karok jadik bisu....

ini disebabkan perut wa yg semakin menggendut..perut wa terlanggar plug mesin karok tu..jadik bisu kejap...ampun nash!!!



wa ngan nash...gamba yg tak di edit langsung...selama nih wa terase rendah diri sesangat... malu sikit laa sebab berkulit ala2 lenny kravits...rupenye brader nash nih lagik hebat dr wa...AKON beb..tada malu pun..wa mesti kena amik iktibar...huhuhu...jgn marah ehh nash..nanti wa tolong lu buat microsoft excel lagik

nota kaki ke pungkok : wa mesti kena kuruskan perut nih..tak bole jadik...mari bersenam

13 comments:

missjaye said...

ok.aku suke tiset ko dan perot ko mmg gendut.hahahahah

suya said...

ye tset ko semat.huhu

o-y-e-t-t said...

kepada missjaye,
ya...perut ku memang menggendut skang nih

kepada suya,
ya..trima kasih..tiset tu bandung mari..keren bukan

mrbudie said...

sepatutnya seluruh persatuan penyanyi malaysia kasi ban sama ko, dan adakan had jarak kelegaan 10kaki antara ko & alat instrument muzik, punya la aku dok layan dengar Nash tu menyanyi live tetiba muzik stop, potong stim betul. contoh macam ko tengah makan nasi lauk sedap gile tetiba nak terberak time tu jugak.

p.s - nota ibu jari kaki... lilitan perut aku pun lebih kurang je mcm ko

@tune® said...

inchi....
gendang gendut tali kecapi la korng nih...

bab kegelapan...kn ok tuh...beyonce pon gelap...relax jer pkai sexy...ko pon kene cube tuh..pakai sexy..baru napak perut...

suriya said...

waahh ruginye aku tak dtg. kalau tak leh menyaksikan kejadian perut ko. ngehngeh

SAYA BUKAN NAMA SEBENAR said...

bIar je la perut cam tu.. Tak baik ubah fitrah tuhan. Lagipun saudara siddartha gautama buddha ok je perut afdlin shauki. Beliau tak peduli kan orang langsung. Lagi muka atak sunyum.

Pecah Kepala said...

asal lu tak cakap 'abg nash, crew melodi datang nak cari lu'

mesti tersembur dia makan.

o-y-e-t-t said...

kepada budie,
oit...tujuan melagakan perut ngan plug tu adalah utk memberhentikan suara pakcik yg berduet ngan nash itu...sungguh tak sedap

kepada @tune,
wahhh...baik wa jd tarzan jeee...hahaha

kepada ato,
perut tu menggagalkan aku utk menonjol bola di hari sukan...atak sinyum juga aaa lu olang bole dpt luit free disebabkan perut ini

kepada kuyanden,
yaaa...rugi sesangat...hehehe...mengamuk sumer org bile mesin karok itu menjadi bisu

kepada pecah kepala,
nash ngah lepak ngan kengkawan dier...malas nk ckp sbb kalu tersembur nasik impit dr mulut dier, satu keje plak nk kena carik mop

UXOP said...

dulu mmber wa pn dok sebelah rumah nash..wa lupa seksyen brapa...mmg dia sporting..patutla mesin karok ader punyi pelik rupanya kuar dr perut lu...cishh..haha

o-y-e-t-t said...

kepada uxop,
haaa..nash sgt sporting..mcm keter sport

ayeen said...

wa rasa lu mmg saje kan...sebab lu tak leh duet ngan nash kan..so lu sabotaj la kan...pastu salah kan perut lu yg makin gendut tu..tol tak.....

o-y-e-t-t said...

kepada ayeen,
weihh..wa ngah syiookk layan laaa..tak sengaja