Thursday, October 23, 2008

hadoiiiii....

satu lagik sindrom...wa tgk seorang org tua men sign up facebook la pulak..tp tak reti guna..hari tu dah ade sekor sign up frenster...pun tak tau guna...kategori apakah ini???

12 comments:

alif-mikail said...

oooi koi pun pening bab face book tu!

bai! aok keje CC ke?

o-y-e-t-t said...

kepada alif,
ahahah...memang pening..tidak tidak tidak...aku seorang pilot..ini adalah benar...

Ojie said...

hehehe aku sign up je face book..gunanye idak..pening2...

o-y-e-t-t said...

kepada ojie,
hang org muda takpe...nih org tua....ape jadah ntah dier dok sign up

@tune® said...

gua pon kategori tua ke?sign up n malas nk gune.??xbesh la FB...
byk no aplikasi...

baik bloging...kekkekeke

btul x incik?

o-y-e-t-t said...

kepada @tune,
heheheh...lu tua sudah ka??wa tak laa menyampah sgt kt fb tu..kire ok lah...ya betoll...blogging itu memang best

suya said...

huhu....kalau aku rase..aku pon dah tak sesuai nak berfenster....pacik tua tu apetah lagi.soh die jage anak je la.

o-y-e-t-t said...

kepada suya,
kalu dier tau pakai takpe...ni kejap2 tny aku nk kena buat ape...kejaP2 tny

UXOP said...

wa pun ada facebook & frendster tp wa muda lg n tk tau guna menatang alah tu..nasib baek wa bkn dlm kategeri ni..ketegeri yg seuaaeeiii ialah tuofrendKO

o-y-e-t-t said...

kepada uxop,
ahahaha....muda lagik kalu bawah 50 tuh..nih dah 56

missjaye said...

astaga pacik.men henpon sudah laa.

o-y-e-t-t said...

kepada missjaye,
yaaa betol...tp main henpon pun nk kena org ajar