Thursday, October 16, 2008

bukan salah aku

ni kejadian nih berlaku tadik malam..wa masih lagik kt o.u...tetibe jee wa rase nk terberak yg amat sangat..terus laaa wa berlari pecut tanpa memikirkan ape2 mencarik dimanakah incik jamban..nampak je pintu yg ade bau2 jamban terus wa melulu masuk...nasib baik jamban tu kosong..selesai jee wa berak dan beristinjak tibe2 wa terdengar suara amoi ngah borak2....

wa salah masuk jamban ke??akibatnye setengah jam wa berkampung dlm jamban tu..nasib baik stok rokok banyak lagik..layannnnnnnnn

8 comments:

padelkopak said...

lu klu ye pon da tak tahan...xkan la sampai redah jep!!!

kan dah susah nak menyamar....

o-y-e-t-t said...

haaa...sebab kt pintu tu tulis TANDAS aje

Pecah Kepala said...

lu takde buat apa apa ke ngan amoi tuh.
ehem maksud gua lu tak hulur sebatang rokok ke kat dia?

haha.

suya said...

heheh.....sprinkler tak kua ke ken asap rokok

hanafana said...

hahaha...
tomell...~ hahaha~
eh..askm..salam ziarah ^-^

Fiziy said...

heh! dude selamber je klua. tgk die tkejut camne kan? sekurang2nya memudahkan ahmoi2 itu punya pelepasan sisa sisa kumbahan.

- w.E.r - said...

hahaha..
gua pon penah gak mcm tu..
tp kat projet NZ...
bila dh selesai acara gua..time nak keluar toilet tu..baik punya awek masuk...ape yg mampu gua buat ..hanya bg senyuman je...
nak dijadikan cerita..aku tros la lepak minum kat mamak bwh tu..sekali awek tu bole plak lepak join membe dia kat sebelah meja gua..sonyum jo la... :)

o-y-e-t-t said...

kepada pecah kepala,
rase mcm nk jee hulur rokok hidop..tp takut ramai plak org yg marah nanti..hak hak hak

kepada suya,
sprinkler tu hanya hidup kalau haba mencecah 80 darjah celcius...smoke detector tidak kelihatan kt situ

kepada hanafana,
comel amende..malu tu..salam salam kembali

kepada fizzy,
igtkan mak guard yg berketurunan cine pada mula2 nye...kalu aku tau amoi cantik, memang steady jee wa kuar...

kepada tat,
jodoh tu kot...