Saturday, October 18, 2008

mari berborak

wa : kakak savvy...jgn lah cenggini
kakak savvy : (diam bisu)
wa : bangun lah kakak savvy
kakak savvy : (diam lagik)
wa : wa tak sengaja
kakak savvy : (masih lagi diam)
wa : tapi wa bukannye suke suke
kakak savvy : (takde perasaan)
wa : bukannye ape..wa memang nk dengar lagu tu
kakak savvy : (bisu plak)
wa : mane wa tau
kakak savvy : (diam menjadi bisu)
wa : kalu wa tau lu tak bole mkn cd cetak rompak, memang wa tak kasik lu makan punye..bangun laaa....muntahkanlah balik cd cetak rompak tu..

nota kaki ke otak : apesal keter yan bole main cd yg di burn tp keter wa tak bole..kena main cd ori jee....ini tak adilll....kakak savvy dah telan cd yg baru wa burn..pastu sangkut kt dlm mulut dier...tak bole kuar...dah separa lumpuh dah dier...bole dgr radio je..tak bole pasang cd...okehhhhh...dengan segera wa bawak lu pegi kelinik yee..wa janji tak kasik lu makan cd burn lagik...ade melamin kot!!!

15 comments:

suya said...

ermm cube soh kakak tu nyanyi je.mesti boleh.

o-y-e-t-t said...

kepada suya,
kakak mane??kakak savvy ke kakak makcik cleaner??hehehe

lulu said...

incik black dagger punya radio pon kne masuk hospital.

takpe.

cd boleh dimuntahkan dgn menyelitkan kertas dicelah aircond, seperti biasa.kan!

kakak cleaner pandai menyanyi juga. lagu zah zai zai zai sambil menjadikan mop seperti gitar.

o-y-e-t-t said...

kepada lulu,
ahahahahah....kakak cleaner tu suare tak sedap...incik black dagger nyer raqdio masuk spital mane???

lulu said...

mana awak tahu tak sedap?

dia juara suara emas 1979 peringkat negeri perak dan akhirnya bertemu jodoh dengan seorang jurutera automotif.

incik black dagger masuk hospital di bukit raja yg akan menjalani operation bypass selama 3 minggu.

o-y-e-t-t said...

ooooooooooo

Qing said...

savvy high-end betul. nak ori je. wek

o-y-e-t-t said...

kepada raja,
tak perasan ke koleksi cd org kt dlm kakak savvy tu...kan sumernyer ori ori belaka..huhuhu

suya said...

kepade kedua2 kakak.haha..gleme tol mereke

o-y-e-t-t said...

kepada suya,
kakak yg mane?hihihihi

UXOP said...

patut la tk leh men...cd peret mana sesuai dgn player origawato...

weeya said...

lol.
gila choosy kakak savvy.

o-y-e-t-t said...

kepada uxop,
haaa..tau takpe..cd ori wa kalu susun dah takat pinggang dah..saje jee menggatal nk create album sendiri..hampeh

kepada weeya,
kakak savvy memang cenggitu..mengade ngade

kecik said...

panggil kakak memang la
dia pon ade hati dan perasaan
panggil la dia cik mmkaayyy..

baru dia ok kot?

o-y-e-t-t said...

kepada kecik,
dah kt surat beranak dier dah tulis kakak savvy binti proton..tu nama sebenar tu