Thursday, October 9, 2008

mati bosan

td petang wa pegi china embassy...dlm keadaan malas sbb mengantuk sebab hari ujan sebab tak dpt bukak tingkap sebab tak bole nak isap rokok, wa pun men drive lah keter menuju ke opis ter chenta....

smpi kt jln kuching dah start jem...hujan lebat nak mampos...wa pun mengikut peraturan ketika ujan laa..bawak ngan speed kura kura...mengantok woii...

smpi satu corner tu keter wa terpaksa berhimpit2 ngan keter2 lain....tibe2 wa dgr bunyik hon..PIN!!PINN!!!! cilake mane nih yg tak reti sabar...

wa usha kt side mirror..."hek elee..keco jeee..bwk motor pun nk main hon2"...wa tgk moto2 lain steady je lalu celah keter wa...apahal plak lu tak nak lalu..nak main2 hon jee...

sekali tu ngan berkat usaha mamat yg meng hon wa tu, beliau cube jgk utk mencelah2...tp tak berjaya..sebab wa tutup jalan dier..saper suruh lu main2 hon..kan dah kena block...

nak jugak cube jalan walaupun wa dah block jalan dier...dier heret gak motor dier...akibatnye..............

peha beliau tergesel ngan pintu keter wa..padan muke..sape suruh gendut..kan dah tergesel..hasil nye.......

seluar keje dier kaler putih dah jadik hitam kt belah kaki kanan....hehehehe..hambek ko...kakak savvy dah sebulan lebih tak mandi..kui kui kui!!!

4 comments:

sheera said...

hahaha pdn muke moto tuh.
yeahh moto mmg ske mencelah2. benci btol.

btw, abg oyett dtg x sabtu nih?

o-y-e-t-t said...

kepada shee,
yaa....lain kali nak himpit smpi dier kurus

sheera said...

haha jahatt~

ehem. duit raya utk adik tsayang tade?

o-y-e-t-t said...

ada ada ada...duit besi...hihihih