Friday, September 5, 2008

DIA.................

DIA nih wa start kenal rapat ade laaa dekal 12 thn yg lalu...mula2 wa tak laaa selalu sangat ngan DIA...tapi lama kelamaan dah makin rapat plak...memula mcm alim2 babi..tp pastu dah jd kamcing plak...
tapi lama kelamaan, DIA sudah pandai men demand kan dirinya...makin lama makin melampau-lampau...tapi takpe...sebab dah cinta punya pasal wa ikutkan aje laa..

tp sejak kebelakangan ni wa rase DIA sudah semakin angkuh...kire dah mcm aset yg bernilai laaa...oooo....belagak ehhh lu....mentang2 laaa ramai peminat....lu nk belagak ngan wa..lu igt lu hebat???bagus??..tp jujurnya wa sayang giler babeng laaa sama lu.sampai laa skang nih..tapi..................

bukan nye niat wa nk tinggalkan lu.....sumpah dengan nama tuhan wa takde niat nk tinggalkan lu...apatah lagi nk dump lu...wa pun ade hati dan perasaan wa jgk bile tinggalkan lu...tp lu tak leh salah kan keadaan....wa pun takleh nk dipersalahkan....dah lu pun diam jee.....tanak ckp sepatah haram pun.....

sakit hati ni tau...sedih bile time wa nk carik pengganti...bukannya lu tak tau...dari rm 3.30 dulu skang nih dah jadi rm 9.00....lu tgk laaa brape byk beza nye....wa baru isap sebatang...pastu bole plak lu nk sedekah diri lu kt mamak tu...bergaya sungguh mamak tu dpt marlboro light berbaki 19 batang lagi...siap dpt lighter tuh....cilakakkkk......

p/s : yan...aku cilok rokok ko mlm td...aku isap 2 btg...pastu aku pow 2 btg lagik letak dlm kotak rokok kosong...kire halal ehh....nanti ko rembat laaa rokok bob...bob time pose jarang isap rokok

2 comments:

~chacha~ said...

ish...

o-y-e-t-t said...

sedih tau...kena buat belanjawan balik