Monday, September 8, 2008

ni ape punye entri nih.....

wa memang panas hati setiap kali wa teringat pasal mende nih...tapi wa tetap puas hati akan pembalasan yg telah wa buat....citer nye cenggini...

ade laaa zaman dulu2 ade la plak satu permainan bodoh dikalangan adik beradik wa nih...permainan yg tak masuk akal....ni adik wa yg no 2 laa yg start dulu..dier dengan tenang memotong gambar si toyjen (gabungan toyol + jendul)...si toyjen nih ade laaa kene mengena dgn si mamat nih...hehehe..so balik kepada citer asal, dgn setenang itik berenang satu hari mamat tu potong la gambar si toyjen,pastu lekat kat plat no. belakang kakak savvy wa....hambeekkk....sampai ke kl wa membawak gamba si toyjen...bile wa masuk opis jee terus laaa mamat nih buzz wa kt ym....

"oii..cantik sticker"...dgn terbana bana wa pun tny balik...sticker ape??pastu dgn gelak ala2 matten, dier suruh wa check kt plat no. belakang kakak savvy....gampang punya budak....ko lekatkan gamba si toyjen...jaga lu....

wa tak puas hati...balik umah wa balik carik laaa objek2 yg best utk membalas dendam...tiba tiba wa terjumpe satu mende...ahahahah....jumpe kt dlm buku astro....hasilnya ..................

hambekk ko........puas hati aku....pagi tu kutu mengamuk kt wa..sebab time dier nk tanggalkan gamba tu,ngan kaler2 biru tu sekali terkopek....dah jd ic putih...kikiki

12 comments:

mrbudie said...

ko punya blog le yang paling sengal dalam dunia pem'blogger'an, aku mesti klik blog ko dulu baru aku klik blog2 lain. blog yg paling akhir yang takde keja baru aku terpaksa baca ialah blog k-knok, apa punya gam gajah ke ko pakai lekat kat IC tuh? tu gambar Rajinikanth ka?

o-y-e-t-t said...

aku lekat pakai salotep jee...agak berkesan...smpi skang ade kesan sejarah..padan muka ko yan...aku tatau sape tu..tp yg pasti dier tu tamil laa

suriya said...

gmbr tamil cmni tak sama sgt kot ngn dia. cube ko tampal gmbr 'pagiiiiiii' plak. mesti sejibik! kehkehkeh

o-y-e-t-t said...

haaaa....selamat pagi...pagiiii

Zavina said...

mmg la sama dgn 'pagiii'.. idola la katakan... sampai sanggup jadi extra tak berbayar masa kecik2 filem si 'pagiii' tu...kakakaahh.. ngok la korang!!

o-y-e-t-t said...

jongos aje yg tidak...tetapi iras2 muke ade....heheheh

~chacha~ said...

hahaahhahaa
yan ngn oyet sama je sengal..
seb bek org genetik lain..

o-y-e-t-t said...

elehhh...genetik lain tp satu keturunan jgk...ade gak laa unsur2 sengal kamu tu..agak ketara

~chacha~ said...

shuutttt..
jgn bg tau org lain..
malu ai tau..

hehehe

o-y-e-t-t said...

mau malu ape.....hidup minang..hip hip hoorayyyy

epulyard matraman said...

yeahhh
terbaik dari ladang
dapat gamba bush samkeh al-gerhana lagi terbaik atas

o-y-e-t-t said...

mane wa nk carik gambar bush samkeh al gerhana...sumer dah buang dah