Friday, September 12, 2008

"reporter CNN yg pandai speaking"

hari tu wa ngan kazen wa "apis" lepak kt umah nenet...ptg tu kitorang boring...takde mende nk buat...sumer bende dah main dah kt umah nenet tu...

pastu wa ngan apis nmpk buku telefon...kitorang pun selak laa satu satu muka surat....isk..byk jgk nama org kampung n sedare mara nih...tibe2 kitorang nmpk no "kak long bedah"...dail no umah dier tu...cisss...takde org angkat....mangsa seterusnya...."org tua salemah a.k.a reporter CNN"...di dail nombornye...bile dah sambung line tu, si apis pun mula la ber speaking keling....."hoii...salah nombor....ni rumah melayu"

ter kekek kekek kitorang gelak...letak tipon jap..amik napas....pastu gelak guling2 balik....best nih...try lagik sekali lah...kitorang pun cll laa balik umah si reporter nih....lagik skali si apis speaking....kali nih si reporter CNN mengamuk..."hoi...tak reti bahasa ke...ni rumah melayu lah...BUFFALO PUNYA BUDAK"

ahahahah...reporter pandai ckp buffalo....

nota kaki : "org tua salemah a.k.a reporter CNN adalah seorang anak dara tua yg tinggal di bt 12 kajang...beliau mendapat jolokan reporter CNN kerana beliau sungguh pantas dan cepat mengetahui berita2 panas yg terjadi didalam kampung..masih lagik single dan perwatakan rupa agak selekeh...sesiapa yg berminat dgn nye boleh lah menghubungi "nenek gemok" utk keterangan lanjut

7 comments:

tJ said...

tingat kat sorang kawan nie... die suke kutuk org... termasuk le kite yg salu kena... "BASKET le engko nie"... huhu...

o-y-e-t-t said...

sape ehhhh kawan awk tu ehh kak jah???heheheh

suriya said...

oit bang, klau ko nak promote CNN ko kena letak gambor dia skali. baru jelassss..kehkeh

mrbudie said...

err,kalau ko nak letak gambo makcik CNN tuh, baik ko letak gambo lama dia masa dia anak dara sunti dulu2, kalo ko letak gambo anak dara ranum terlebih masak ni,baik tak payah... susah2 sangat ko gi je snap gambo hashim bobok.

o-y-e-t-t said...

kepada kuyanden,
maner aku nak amik gamba dier...susaj tu nk carik

kepada budie,
lagik rare spesis nk carik gamba hasim bobok

suriya said...

ala time dia dok celah2 semak tgh berkebun tu, ko snap la sekeping dua. asim bobok pon ko leh carik kat kedai roti canai pagi2. takpon ko tnya mimin, mimin baik ngn dia. kehkeh

o-y-e-t-t said...

ahahaha...mimin geng ngan asim bobok..ahahaha...world world..