Wednesday, September 3, 2008

kengkawan matrix ku....

ni laaa antara2 warga matrix kurniawan yg masih wujud lagik....walaupun time gamba nih di capture muka wa tersangat lah toya, tapi demi ustat talha yg "agak-agak" kelakar, wa pun iye kan aje la...hehehe...pic nih time gath utk 1st batch bebudak kurniawan utk yg pertama kalinya...ni pun wa curik gamba kt facebook aryn nih....heheheh...

utk pengetahuan lu org laa kan, ustat talha ni laa yg ber iyer2 nk buat gath nih...bersungguh2 beliau...walaupun bebudak yg dtg nih mcm ramai tak ramai, tapi wa salute laaa gak kt org tua nih....ramai gak laaa kengkawan wa yg dtg tak dtg.....ahahaha...wa menjadi pendatang yg terakhir sekali...menatang tu start pkol 2..tp dgn tenang pkol 6.40 wa smpi kt venue tu...so tu je laa sisa2 kurniawan yg tinggal n yg sempat wa lepak n mengambil gamba...

tapi takpe....next gath wa nk dtg 2 jam awal....kepada kengkawan matrix wa yg ilang.....wa nk ckp satu mende nih...wa ade jumpe satu kedai kuda...tp wa tak main laaaa..pasal dah takde feel lagik...dier yg feel sebab biler dgr bunyik duit jatuh dr mesin tu......manyak syiookk wooo....

p/s : bln 12 nih ade gath lagik kot.....

2 comments:

adiepot ketepot said...

heh dulu feel sebab dgr duit byk jatuh. skang dah tak feel eh? konfem ko kaya raya skang. meh belanja aku buffet bukak posa.

o-y-e-t-t said...

hehehehehe....masih lagik feel...sape yg tamau duit beb