Wednesday, September 10, 2008

snap shot : gamba2 vintage.wajah-wajah jahanam ketika kecik

haa...keter vintage nih memang rare....penah jadi 1st costumer bengkel zainal kt ujung jalan tu..time tu mamat zainal tu baru jee bukak workshop...keter ber enjin tak masuk lagik, keter vintage wa dah masuk sana...nak welding tayar...


ni gamba en. bob ketika muda belia...bergaya rock star..nape laaa dulu bole bergaya rock star, tp skang nih bergaya ustat akhil hayy plak...dgn misai melentik memangku wa...setelah menghadiahkan wa tatoo yg pelbagai rupe....ade hati nk pakaikan wa ngan suar pendek...malu laa wa beb...ape2 hal lu memang rock en bob....


ni kt umah nenet....kt bawah pokok rambai....lu tgk betape hensem nye wa...lu compare ngan mamat kt sebelah wa tu...tgk bedak yg mak dier pakai kan..celopong nk mampos..yg kt belakang wa tu adalah si tukang komen setiap kali wa post entri..yg suar merah tu pun ade gak komen2 wa..tapi sikit jee...



lu pecaye tak harry porter tu berasal dari malaysia??kalu lu tak pecaye tu yg duduk kt sebelah wa tu..tu la "heri potot"..btol beb...nama dier heri...nama mak dier wa tatau..tapi yg wa tau org panggil mak dier "kak long potot"..lu cantumkan nama depa 2 org..tgk ape jadi??kan dah jadik heri potot tu..dier lah pelopor filem2 fantasi kat dunia nih..lu nk tgk dier nyer fantasi lu tgk muke heri potot tu..kak long potot bedakkan dier dah mcm rupe gollum dlm lord of the ring...kan kan kan

18 comments:

tJ said...

*gelak guling2 sampai tak leh nak cakap aper dah*

suriya said...

huuuuu gmbr kakak2 aku ade. gmbr aku tade pon. aku pon tukang komen yg setia beb. tak aci~

o-y-e-t-t said...

kepada kak jah,
tu baru sikit..kt umah takde scanner..byk lagik gamba retro

kepada kuyanden,
ade aku jumpe gamba ko sekali..tp time tu gamba aku berwajah agak gampang..malu aku tgk gamba sendiri

adiepot ketepot said...

oi gaya amek gambar ko dari kecik sampai tua tak ubah. signature look okeh? muka mesti nak buat muka beragam. dem dem dem. ;P

o-y-e-t-t said...

kepada nadya,
narsis laaa katakan..wahahahah..."belanda hurik"

Zavina said...

kakakaahh... heri potot dh jadi gollum plakk...

"Macam setan!!", kata director Ahmad Nisfu.

o-y-e-t-t said...

weii....aku lupe laa dier tu loyar...kang kalu dier tgk nih dah kena saman plak

~chacha~ said...

hahha..
itu ke incik bob..
igtkan sapa

suriya said...

haaa abesla ko klau heri potot baca. tak pepasal ko leh masuk azkaban.

* peminat harry potter phm la pe azkaban. hihi

o-y-e-t-t said...

kepada chacha,
yee..itu lah incik bob..dulu ranggi skang nih rangga

kepada kuyanden,
kalu dier baca je aku nk cabut lari naik penyapu nilson 2000 ke name dier

Ki Moira said...

sengal sengal
hahhahahahaha

o-y-e-t-t said...

kepada mira,
ahahahah......terus lapar aku tgk gamba time kecik2..macam gampang

kepada kuyanden,
pembetulan...penyapu tu nama dier nimbus kan

suriya said...

ha'ah. nimbus 2000. tp ko nek firebolt lagi laju. kehkeh

o-y-e-t-t said...

baik aku naik kelisa si heri potot tu..sah2 mak dier terror masak sambal sotong ngan kek coklat..ahahah

Zavina said...

kek coklat kak long potot mmg TERBAIIKK... ishhh, air liur

o-y-e-t-t said...

terbaik ke atas bak kata pym

tJ said...

encik oyett - nie kite dpt from bbc ari nie...

A court in India has postponed the release of a film entitled Hari Puttar, after complaints from the makers of the blockbuster Harry Potter films.

- buleh saing ngan awak nyer heri potot... hahaha...

o-y-e-t-t said...

ahahahahah