Monday, September 22, 2008

sangap beb

hari senin telah tiba...perasaan jahanam supaya doa utk melambatkan hari senin tidak dimakbulkan...wa memang cukup malas kalu hari senin nih..nk keje lagik...

hari nih dah 22 hari pose..wa mencatat rekod peribadi terbaik setakat nih..masih belom kantoi pose lagik..kalu dari segi penahanan lapar dan dahaga dan asap rokok wa memang perfect..tp kalu dr segi carutan dan makian dan penjalaran mata tu wa tak sure pose wa tu sah lagik ke tak....

smpi jee opis mcm biasa laa acara men sangap telah berlaku...nk mkn tak bole...nk mencarut tatau kt sape nk mencarut sebab org yg selalu di carutkan tu berperangai rajin hari nih..so wa pun online laa...

dlm pkol 10 pagi mcm tu..tak besebab wa pegi basuh tangan..wa pun tak tau kenape wa cuci tangan..tak pasal2..dah cuci tangan mesti lah pakai sabun...sabun tu perisa oren...dah abis cuci tangan tu wa duduk balik kt kerusi ajaib wa sambil berangan2 ape yg wa nk tibai time bukak pose nih...

tibe2 wa terase nk menguap...wa tutup laa mulut wa ngan tangan utk mengelakkan setan masuk mulut...pastu secara otomatiknye wa jadi stone bile dah tutup mulut wa tu...tak memasal...n smpi skang ni tangan wa still kt mulut wa...

ade bau oren..................

4 comments:

adiepot ketepot said...

bau oren pon stim ke? lain la kalau bau mekdonel ke, ayam penyet ke....nyam

o-y-e-t-t said...

weihhh....tada bole tahan bau sabun....tapi tu tak ber erti aku suka main sabun...=)

mrbudie said...

"tibe2 wa terase nk menguap...wa tutup laa mulut wa ngan tangan utk mengelakkan setan masuk mulut...pastu secara otomatiknye wa jadi stone bile dah tutup mulut wa tu..."

err, setahu aku, setan semua dah kena rantai bulan ramadhan ni, secara logiknya, sukar setan melepaskan diri dari rantai untuk masuk ke mulut orang yang menguap, Allahualam.

o-y-e-t-t said...

kepada budie,
eh silap...lalat lalat